Titulinis » Naujienos » "HC Klaipėda" ir antrą kartą palaužė "LTeam Select" atstovus

"HC Klaipėda" ir antrą kartą palaužė "LTeam Select" atstovus

2021-10-10
hockey.lt informacija
 TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate antrąją pergalę per dvi dienas iškovojo „HC Klaipėda“ komanda.
 
Klaipėdiečiai sekmadienį 5:3 įveikė „LTeam Select“ komandą ir iškovojo antrąją pergalę iš eilės. Priminsime, jog vakar vykusiose šių komandų tarpusavio rungtynėse „HC Klaipėda“ triumfavo 5:4.
 
Kaip ir šeštadienį, taip ir sekmadienio rungtynėse žiūrovai išvydo permainingą kovą. „HC Klaipėdai“ dėl pergalės teko pavargti iki pat rungtynių finišo: nepaisant to, jog klaipėdiečiai rungtynėse triskart pirmavo, „LTeam Select“ tris kartus lygino rezultatą. Lemiamą persvarą „HC Klaipėda“ įgijo įvarčiu 53-ąją rungtynių minutę, o paskutinėmis susitikimo akimirkomis jie pelnė ir įvartį į tuščius vartus.
 
Nugalėtojų gretose du įvarčius pelnė Matas Mikalauskas, o po vieną pridėjo Matas Palšauskas, Pavelas Bykovas ir Mikhailas Evstigneevas. „LTeam Select“ komandoje dukart pasižymėjo Karolis Fedorovičius, o kartą Mykolas Kubilius.
 
Sekmadienį TOPsport Lietuvos ledo ritulio čempionate laukia dar vienerios rungtynės: 14:35 val. Elektrėnuose susitiks dvi pralaimėjimų dar neturinčios komandos: „Energija“ ir „7bet-Hockey Punks“.