Titulinis » Naujienos » HC „Baltica“ sužibės naujame amplua

HC „Baltica“ sužibės naujame amplua

2013-02-06
HC "Baltica" informacija
Reguliariajam MHL sezonui artėjant prie pabaigos, ledo ritulio klubas „Baltica“ išbandys jėgas naujame amplua. Jau šį sekmadienį, vasario 10 dieną ledo ritulininkams iššūkį mes Vilniaus krepšinio komandos „Tiketa“ merginos. BC „Tiketa“ gyvuoja ketvirtąjį sezoną ir jau antrąjį sezoną rungtyniauja antroje pagal pajėgumą Lietuvos Nacionalinėje moterų krepšinio lygoje (NMKL). Po pirmojo reguliaraus sezono turo, ši krepšinio komanda NMKL užima trečiąją vietą.
 
Taigi, artėjant Šv. Valentino dienai, visi norintys turės unikalią galimybę stebėti neeilinę krepšinio dvikovą Vilniuje. Draugiškoms rungtynėms jau ruošiasi abi komandos. Kelios merginos iš „Tiketos“ jau lankėsi HC „Balticos“ rungtynėse, kur turėjo galimybę įvertinti būsimus varžovus. Tuo tarpu „Balticos“ vaikinams dar neteko gyvai susitikti su dailiosiomis varžovėmis, tačiau jie tikisi, kad aikštelėje jiems padės jaunatviška energija ir greitis.
HC „Baltica“ kapitonas E. Rybakovas pakomentavo būsimą susitikimą:
 
„Rungtynės nusimato labai smagios. Kai gyvenau Rusijoje, mokykloje žaidžiau krepšinį. Su komanda esame tapę tarpmokyklinių žaidynių čempionais Maskvoje. Tiesa, jau senokai rankose neturėjau krepšinio kamuolio, bet tikiuosi, kad įgūdžių nesu praradęs (juokiasi). Stengsiuosi paruošti savo komandą varžyboms, tačiau susikaupti bus sunku, juk merginos tikrai labai simpatiškos“.
 
BC „Tiketos“ kapitonė Gytė Urniežiūtė džiaugiasi nauja patirtimi:
 
„Visa mūsų komanda laukia šių varžybų, tai mums bus nauja patirtis. Iki šiol teko žaisti tik su profesionaliais krepšininkais, tad kova su ledo ritulininkais bus labiau egzotiška. Ledo ritulys šiuo metu Lietuvoje sparčiai populiarėja, tad po varžybų tikimės pabendrauti su „Balticos“ žaidėjais ir sužinoti apie šią sporto šaką daugiau. Žinoma, esame nusiteikusios laimėti, o prizu galėtų tapti asmeninės čiuožimo pamokos su „Balticos“ žaidėjais (juokiasi).
 
Taigi kviečiame visus HC „Balticos“ ir BC „Tiketos“ sirgalius į neeilinį šių dviejų komandų susitikimą vasario 10 dieną, 18 valandą Vilniuje, Lietuvos edukologijos universiteto (buvęs VPU) didžiojoje sporto salėje (Studentų g. 39).