Titulinis » Naujienos » HC „Baltica“ dar kartą sutriuškino „Prizma-Ryga“ ekipą

HC „Baltica“ dar kartą sutriuškino „Prizma-Ryga“ ekipą

2013-09-03
HC "Baltica" informacija
 Rugsėjo 3 dieną ledo ritulio klubas „Baltica“ Elektrėnų ledo rūmuose pergalingai užbaigė draugiškų rungtynių seriją ir pasiruošimą oficialaus MHL sezono startui. Laimėję visas draugiškas rungtynes, lietuviai jau šį penktadienį susigrums pirmose oficialiose reguliaraus MHL sezono rungtynėse prieš Moldovos ekipą.
 
Antrų draugiškų rungtynių prieš „Prizma-Ryga“ ekipą pradžioje svečiai buvo nusiteikę revanšui ir jau 7-ą minutę F. Plostinieks pelnė įvartį į „Balticos“ vartus. Tačiau latviai džiaugėsi neilgai, nes vos po kelių minučių rezultatą išlygino lietuvių žaidėjas R. Zonenbergas. Dar po dviejų minučių rezultatą persvėrė A. Tsukanovas (2:1). Antrajame kėlinyje iniciatyvą perėmė „Balticos“ ekipa ir išlaikė ją iki pat rungtynių pabaigos. 26-ą minutę antrą kartą ritulį į Rygos ekipos vartus pasiuntė R. Zonenbergas, po minutės persvarą padidino V. Freisas, dar po dviejų minučių antrąjį savo įvartį pelnė ir A. Tsukanovas (5:1). Kėliniui įpusėjus, pasižymėjo ir K. Isaevas, o Aleksandras Tsukanovas pelnė puikų trečiąjį įvartį. Trečiajame kėlinyje „Baltica“ ir toliau demonstravo puikų žaidimą ir svečiams iš Latvijos nepaliko jokių vilčių. Kėlinio viduryje ritulį į vartus pasiuntė Linards Mazurs-Mago, o 51–ą minutę J. Zieminš padėjo galutinį tašką šiose rungtynėse. „Baltica“ sutriuškino varžovus rezultatu 9:1.
 
Primename, kad oficialaus „Baltica“ sezono atidarymas įvyks rugsėjo 6 d. 18:30 val. Elektrėnų ledo rūmuose. „Baltica“ susitiks su Moldovos ekipa „Platina-Kišiniov“.