Titulinis » Naujienos » HC „Baltica“ būsimose varžybose su „Ogi“ naudos slaptą ginklą

HC „Baltica“ būsimose varžybose su „Ogi“ naudos slaptą ginklą

2013-01-15
HC "Baltica", hockey.lt informacija
Sausio 16-17 dienomis Elektrėnų ledo rūmuose HC „Baltica“ susitiks su varžovu iš Rusijos, HC „Ogi“ ekipa. Reguliariajame MHL sezone HC „Balticai“ jau teko varžytis su šia komanda. Praėjusių metų spalio mėnesį išvykoje „ereliams“ teko pripažinti priešininkų pranašumą (1:5 ir 0:4). Vienintelio „Balticos“ įvarčio autoriumi tose varžybose buvo V. Konovalovas.
 
Šiuo metu situacija šiaurės-vakarų diviziono turnyrinėje lentelėje lietuvių komandai komplikuota, ji užima septintąją vietą ir dviem taškais atsilieka nuo artimiausio varžovo, HC „Juniors“. Paskutinės ketverios reguliariojo sezono rungtynės namuose, HC „Balticai“ gali tapti lemiamomis.
 
HC „Baltica“ atsakingai ruošiasi svarbiausioms sezono rungtynėms ir tikisi, kad kovoje su varžovu iš Rusijos komandai padės slaptasis ginklas–Aleksandras Tsukanovas. Šis rusų puolėjas reguliarųjį MHL sezoną pradėjo HC „Ogi“ ekipoje, tad būsimus priešininkus jis pažįsta geriau nei kiti komandos draugai. Prieš intriguojančią „Balticos“ ir „Ogi“ dvikovą A. Tsukanovas atsakė į kelis klausimus:
 
- Kaip esi nusiteikęs būsimoms varžyboms su buvusia tavo komanda?
- Neseniai HC „Balticos“ gretas papildė nauji žaidėjai, tad manau, kad komandos sudėtis šiuo metu yra optimali. Be abejonės, man būsimos varžybos bus ypatingos. Visų pirma, norėčiau įrodyti savo buvusiai komandai, kad jie veltui nutraukė bendradarbiavimą su manimi. Antra, „Balticos“ treneriui noriu įrodyti, kad manimi pasitiki neveltui. Taigi, esu pasiruošęs atiduoti visas jėgas ne šimtu, bet šimtu trisdešimt procentų. HC „Ogi“ komandoje liko nemažai mano draugų ir žinau, kad ir jie nekantraudami laukia šių susitikimų, todėl kova nusimato nuožmi.
 
- Ar „Balticos“ komandos draugams išduosi buvusios komandos silpnąsias vietas?
- Žinoma, būtinai (šypsosi)! Juk sieksime vienintelio tikslo–pergalės.