Titulinis » Naujienos » HC "Baltica": Aigaro Cipruso komentaras

HC "Baltica": Aigaro Cipruso komentaras

2013-01-21
HC "Baltica" informacija
Vyriausias HC „Balticos“ treneris Aigaras Ciprusas komentavo dvi paskutiniąsias reguliaraus sezono namų rungtynes prieš Rusijos „Belgorod“ ekipą (0:4, 5:2).
 
- Ką ir besakyti, pirmajame susitikime kažkur dingo ugnelė žaidėjų akyse bei noras laimėti. Žaidėme labai pasyviai ir neorganizuotai. Jau ne pirmą kartą pastebiu, kad vaikinams trūksta stabilumo, žaidžiama padrikai. Jei vienas rungtynes sužaidžiame puikiai, tai kitose jau viską darome atvirkščiai. Kalbant apie pirmąsias rungtynes prieš „Belgorodą“, per pirmąsias minutes praleisti du įvarčiai–ne pati geriausia susitikimo pradžia. Ledo ritulys susideda iš daugybės momentų, niuansų, todėl čia viskas svarbu iki smulkmenų. Žinoma, po praleistų dviejų įvarčių psichologiškai atsitiesti labai sunku, ko mes nesugebėjome.
 
Antrosiose rungtynėse su tuo pačiu varžovu buvo visai kitos žaidimas. Persilaužėme, kovojome, degėme noru laimėti bei padovanojome sirgaliams gražią pergalę.
 
- Turėsite savaitę pasiruošimui būsimiems susitikimams su diviziono lyderiais, „Liepojos Metalurgs“ ekipa?
- Taip, ruošiamės tam pagal planą. Analizuojame klaidas, dirbam ties smulkmenomis, fiziškai ruošiamės sporto salėje ir ant ledo.
 
- Kova dėl patekimo į atkrintamąsias dar nesibaigė?
- Dar ne, nors situacija labai komplikuota. Tačiau darome ir darysime viską, kas tik įmanoma, kad pakliūtume į atkrintamąsias varžybas ir dar sužaistume šio sezone rungtynes namuose (Elektrėnų ledo rūmuose), stebint mūsų sirgaliams.