Titulinis » Naujienos » Geriausias OHL sezono puolėjas - Tadas Kumeliauskas

Geriausias OHL sezono puolėjas - Tadas Kumeliauskas

2023-02-28
hockey.lt informacija
Optibet ledo ritulio lygoje išrinkti geriausi reguliaraus sezono žaidėjai, o tarp geriausių pateko ir mūsų šalies atstovas.
 
Geriausiu 2022-2023 metų sezono OHL puolėju pripažintas Tadas Kumeliauskas. 32-ejų metų „7bet-Hockey Punks“ atstovas šį sezoną per 25-erias rungtynes surinko 48 rezultatyvumo balus (29 įvarčiai ir 19 rezultatyvių perdavimų), o jam skirtas legendinio Latvijos ledo ritulininko Sergejaus Zoltoko vardo prizas.
 
Tai nebuvo pirmasis T. Kumeliauskui skirtas prizas šiame sezone – gruodį jis buvo pripažintas geriausiu lygos mėnesio žaidėju.
 
Kiti lygos prizai atiteko latviams: rezultatyviausiu sezono žaidėju tapo „Mogo“ lyderis Karlis Ozolinšas (38 įvarčiai ir 39 rezultatyvūs perdavimai), geriausiu gynėju išrinktas Rygos „Dinamo“ veteranas Georgijus Pujacsas, vartininku - „Prizma“ atstovas Janis Auzinšas, o geriausiu jaunuoju žaidėju paskelbtas dar vienas „Mogo“ žaidėjas Ernestas Krūmas.
 
Optibet ledo ritulio lygos atkrintamosios varžybos startuos jau kovo 1-ąją dieną, kai į pirmąją akistatą su „Mogo“ stos „7bet-Hockey Punks“ komanda. Kovo 2-ąją savo pasirodymus pradės ir „Kaunas City“ bei „Airwell Energijos“ klubai, kurių atitinkamai lauks „Dinamo“ ir „Zemgale/LLU“ komandos.