Titulinis » Naujienos » “Geležinis vilkas” auklėtiniai naujajam sezonui ruošiasi sporto stovykloje

“Geležinis vilkas” auklėtiniai naujajam sezonui ruošiasi sporto stovykloje

2014-08-25
Ateinantis sezonas  Vilniaus ledo ritulio mokyklos “Geležinis vilkas” auklėtiniams ir treneriams žada būti karštas ir įtemptas.
 
Mokyklos vadovas ir vyriausiasis treneris Andrejus Jadkauskas džiaugiasi padidėjusiu susidomėjimu ledo rituliu, auklėtinių skaičių augimu ir noriai pasidalino jau netolimos ateities planais:
 
“Ateinančiame sezone mokykla deleguos penkias komandas į visus NVLRL čempionato divizionus – U-16, U-14, U-12, U-10 ir U-10 Naujokų divizioną. Taip pat dalyvaujame Baltarusijos atvirajame vaikų ledo ritulio čempionate į kurį šiais metais deleguojame net tris komandas – 1999m., 2001m., ir 2003m. Be abejo, kaip ir kasmet,  dalyvausime tarptautiniame vaikų ledo ritulio turnyre “Riga Cup 2015”, į kurį jau gavome oficialų organizatorių kvietimą. Visa tai reikalauja gero fizinio pasirengimo ir atsakingo pasiruošimo.Su tuo tikslu ir organizuojamos vasaros sporto stovyklos. Šių metų pavasarį mes kaip vaikų vasaros poilsio organizatoriai galėjome dalyvauti "TAPK" projekte, kuris finansuojamas Europos socialinio fondo ir Lietuvos Respublikos lėšomis. Įgyvendina šį projektą švietimo mainų paramos fondas. Džiugu, kad buvome atrinkti, ir tapome vieni iš konkurso laimėtojų ”,  - kalbėjo A.Jadkauskas.
 
Rugpjūčio 18-25 dienomis “Geležinis vilkas” organizavo savo auklėtiniams pasiruošimo sezonui stovyklą Klaipėdos rajone, Giruliuose. Jaunieji sportininkai buvo apgyvendinti vaikų vasaros stovykloje "Pasaka", ledo ritulio treniruotės vyko Klaipėdos Akropolio ledo arenoje. Aktyvias treniruotes ledo aikštelėje papildė fizinio pasirengimo treniruotės su Vitalijumi Liskoitu ir su gimnastikos ir akrobatikos treneriu Viktoru Šurpiku. Daug dėmesio skiriama vartininkų pasiruošimui, šią vasarą su jais dirbo treneris iš Latvijos Henris Ancs.
 
Į reguliarias treniruotes “Geležinis vilkas” mokykla laukia visų savo auklėtinių nuo rugsėjo 2 d.