Titulinis » Naujienos » „Geležinio vilko“ mokykla: visuose divizionuose sieksime aukščiausių tikslų

„Geležinio vilko“ mokykla: visuose divizionuose sieksime aukščiausių tikslų

2013-10-02
hockey.lt informacija
 Ateinantį šeštadienį startuoja Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos čempionatas. Kovas pirmieji pradės U-12 diviziono ledo ritulininkai, kurie startuos Klaipėdoje, o Vilniuje U-14 jaunimas pradės savo čempionatą.
 
Sporto šakos specialistai jau dabar laukia vaikų čempionato ir ypač jaunesnėse amžiaus grupėse. Tikimasi, jog atsigaunančios sporto šakos mokyklų pajėgumas suvienodės ir Lietuvos komandos tarpusavyje konkuruos vis aršiau.
 
Tad netrukus apžvelgsime situaciją šalies ledo ritulio mokyklose, o pažintis pradedame nuo stipriausios pastarojo meto vaikų ledo ritulio mokyklos.
 
Tad prieš penktąjį Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos sezoną hockey.lt kalbina didžiausios šalies ledo ritulio mokyklos vadovą Andrejų Jadkauską.
 
120 - 130 vaikų skaičiuojanti mokykla šiame sezone U-10 divizione užregistravo net tris komandas ir tai savotiškas Lietuvos rekordas.
 
„Turime nemažai naujokų, tad su tėvais kartu nusprendėme, jog vaikai turi žaisti. Žinoma, trečiajai komandai tikslai keliami nebus, vaikai žais ir tobulės. Tegul ruošiasi ateinantiems sezonams, o varžybos – geriausia vieta tobulėti“,- hockey.lt sakė A.Jadkauskas.
 
„Geležinis vilkas“ ir toliau tęs „vojažus“ Baltarusijoje. Čia rungtyniaus jau dvi  - U-12 ir U-14 komandos, o dalis mokyklos vaikų Elektrėnų SSM sudėtyje žais U-16 Baltarusijos čempionate.
 
„Varžybų šiame sezone turėsim kaip niekada daug. Ypač U-12 komanda turės ką veikti, kuriai nusimato rimtas sezonas. Smagu, kad komandų Lietuvoje daugėja ir čempionatai taps tik įdomesni. Atsigavo Elektrėnai, stipri Klaipėdos mokykla, tad konkurencija didės“,- apie ateinantį sezoną sakė A.Jadkauskas.
 
Kaip ir kiekvienais metais, „Geležinis vilkas“ visose amžiaus grupėse kovos dėl brangiausios prabos apdovanojimų.
 
„Kam žaisti ir nenorėti tapti nugalėtojais? Visur kelsime aukščiausius tikslus, tačiau lengva nebus. Konkurencija didėja, tačiau nuo to tik įdomiau“,- prieš sezoną pažadėjo A.Jadkauskas.