Titulinis » Naujienos » Gardino COR triuškino varžovus

Gardino COR triuškino varžovus

2013-03-04
NVLRL informacija
U-14 amžiaus grupės Gardino COR komanda triuškino Elektrėnų SSM ekipą. Abu susitikimus laimėjo namų komanda rezultatu 12:4 (3:1, 4:1, 5:2) ir 14:1 (3:1, 4:0, 7:0). Nors Elektrėnų SSM komanda ir ganėtinai stipriai žaidžia, tačiau šiuos kartus Gardino COR buvo nesustabdomi.
 
Jau pačiomis pirmomis minutėmis baltarusiai nuolatos atakavo varžovų vartus. Kaip ir per visas Gardino COR varžybas pasireiškė P. Ažgirei, N. Orlov, D. Archipenko ir A. Bujak, kurie beveik ir kontroliavo visą varžybų eigą. Elektrėnų komandoje nesustadomas buvo T. Vitkauskas, pelnęs viso tris įvarčius ir L. Kudrevičius. Per pirmąsias varžybas elektrėniškiai įrodė, kad sugeba išnaudoti pasitaikusią situaciją, net tris kartus jie sugebėjo pasinaudoti kiekybine žaidėjų persvara ir įmušti tris rezultatyvius įvarčius.
 
Antrųjų varžybų metu Gardino COR net neleido elektrėniškiams įsižaisti. Dėl D. Golovanov padarytos pražangos Elektrėnų komandos žaidėjas L. Kudrevičius turėjo galimybę pelnyti antrąjį įvartį, tačiau bandymas buvo nesėkmingas. Elektrėnų komanda namo grįžo su dviem pralaimėjimais.
 
Gardino COR – Elektrėnų SSM 12:4 (3:1, 4:1, 5:2)
 
Gardino COR: N. Orlov ir P. Ažgirei po 3, D. Archipenko ir A. Bujak po 2, N. Greckij ir V. Cholodkov po 1 įvartį.
Elektrėnų SSM: T. Vitkauskas 3 ir L. Kudrevičius 1 įvartis.
 
Gardino COR – Elektrėnų SSM 14:1 (3:1, 4:0, 7:0)
 
Gardino COR: A. Bujak ir N. Orlov po 4, P. Ažgirei 2, M. Meder, V. Cholodkov, I. Kovalenko ir K. Kunavič po 1 įvartį.
Elektrėnų SSM: P. Macijauskas 1 įvartis.