Titulinis » Naujienos » Galingas "Delovaja Rus" startas Lietuvos čempionate

Galingas "Delovaja Rus" startas Lietuvos čempionate

2014-11-16
hockey.lt informacija
 Kaliningrado „Delovaja Rus“ (Rusija)  komanda sekmadienį tęsė vojažą po Lietuvą ir antrose atvirojo Lietuvos ledo ritulio čempionato rungtynėse 11:3 (3:1, 4:0, 4:2) sutriuškino Rokiškio „Rokiškio“ klubą ir čempionate lieka vienintele komanda, dar nepraradusia taškų.
 
Ši dvikova buvo praėjusio sezono finalo kartojimas, o tuomet Rusijos ekipa nepaliko jokių vilčių „Rokiškiui“.
 
Niekas nepasikeitė ir naujojo sezono starte. Rokiškėnai rungtynių pradžioje dar bandė žengti su varžovais koja kojon, kai Kasparas Falkas (04:12) dar buvo išlyginęs rezultatą 1:1, tačiau vėliau rusai be didesnio vargo didino skirtumą ir bėgo nuo varžovų.
 
Kaip žuvis vandenyje jau antra diena Lietuvoje jautėsi Konstantinas Isajevas, kuris praėjusiame sezone gynė jaunimo klubo Vilniaus „Baltica“ garbę ir pažįsta Lietuvos ledą. Rusų puolėjas bombardavo varžovų vartus ir daugiausia jo pastangomis rezultatas trečiojo kėlinio pradžioje išaugo iki 9:1.
 
Tik tuomet dar kartą varžovų vartus atrakino Darius Janušonis (55:40), o po to ir Simas Sakaitis (55:45) pelnė du žaibiškus įvarčius, tačiau į tokį akibrokštą rusai atsakė tuo pačiu ir laimėjo antrąsias rungtynes paeiliui.
 
„Delovaja Rus“: K.Isajevas 5, A.Zubenka 3, P.Fominychas 2, D.Abramovas 1 įvartis.
„Rokiškis“: K.Falkas, D.Janušonis, S.Sakaitis po 1 įvartį.