Titulinis » Naujienos » Fantastiškas „Hockey Stars“ savaitgalis Latvijoje: parklupdytos abi lygos lyderės

Fantastiškas „Hockey Stars“ savaitgalis Latvijoje: parklupdytos abi lygos lyderės

2021-12-12
hockey.lt informacija
Savaitgalį du puikius pasirodymus Latvijos moterų ledo ritulio čempionate surengė Vilniaus „Hockey Stars“ komanda.
 
Po pertraukos į kaimyninės šalies čempionato B divizioną sugrįžusios vilnietės šį savaitgalį sužaidė dvi rungtynes su stipriausiomis diviziono komandomis. Nepaisant rimto iššūkio, „Hockey Stars“ įveikė abi varžoves.
 
Šeštadienį sostinės ekipos laukė akistata su antrą vietą lygoje užėmusia „SHK Lauvas/Prizma 2“ komanda. Du Gabijos Griniūtės ir vienas Mildos Jasaitės įvartis lėmė, kad „Hockey Stars“ džiaugėsi pergale 3:1.
 
Sekmadienio rytą lietuvių laukė taškų iki tol nepraradusi „Laima 2“ komanda. Atkakliose ir permainingose grumtynėse rungtynių likimas sprendėsi trečiajame kėlinyje, kuriame sėkmingiau sužaidusi „Hockey Stars“ komanda 5:3 parklupdė stipriausią diviziono komandą.
 
Į pergalę prieš lygos lyderes vilnietes vedė Emilija Tučiūtė, pelnydama tris įvarčius, tarp kurių ir pergalingą įvartį trečiajame kėlinyje. Po kartą pasižymėjo Nomeda Burneikaitė ir Gertrūda Gliožaitytė.
 
Dvi pergalės leido „Hockey Stars“ pakilti į antrąją poziciją Latvijos čempionato B divizione. Negana to, vilnietės dar yra sužaidusios mažiausiai rungtynių visoje lygoje.
 
Kita „Hockey Stars“ išvyka į Latviją numatyta sausio 8-9 dienomis.