Titulinis » Naujienos » E.Noreika Alpių lygoje užfiksavo geriausią sezono pasirodymą, L.Lubys Norvegijoje vėl buvo nepramušamas

E.Noreika Alpių lygoje užfiksavo geriausią sezono pasirodymą, L.Lubys Norvegijoje vėl buvo nepramušamas

2022-10-27
hockey.lt informacija
Pastarosiomis dienomis Lietuvos ledo ritulininkai tęsė savo pasirodymus užsienio šalių pirmenybėse. Siūlome atkreipti dėmesį į pastarųjų dienų lietuvių pasirodymus.
 
Nesėkmingai Švedijos aukščiausios lygos 12-asis turas susiklostė „Leksands“ komandai. Tris įvarčius po dešimties varžovų metimų praleidęs Mantas Armalis buvo pakeistas, bet tai nepadėjo jo klubui įveikti „Rogle“ ledo ritulininkų – „Leksands“ patyrė pralaimėjimą 3:7.
 
Dar vieną pergalę Norvegijos aukščiausioje lygoje iškovojo Pauliaus Gintauto atstovaujama „Sparta“ komanda. Ši ekipa namuose 5:3 nugalėjo „Storhamar“ ledo ritulininkus. Puolėjas iš Lietuvos ant ledo praleido 11:03, per kurias jis nepasižymėjo.
 
Septintąjį sezono įvartį Lenkijos čempionate pelnė Markas Kaleinikovas, bet jo klubui tai taškų neatnešė. „Jastrzebie“ 1:2 nusileido „Cracovia“ klubui.
 
Rezultatyvų perdavimą Vengrijos čempionate atliko Ugnius Čižas, bet „FEHA19“ 2:9 nusileido „MAC Ujbuda“ komandai. Po dar vieno pralaimėjimo lietuvio atstovaujama ekipa išlieka paskutinėje pirmenybių pozicijoje.
 
Geriausias sezono rungtynes Alpių ledo ritulio lygoje sužaidė Eimantas Noreika. Puolėjas pelnė įvartį bei pridėjo rezultatyvų perdavimą rungtynėse su „Eisbaren“ ekipa. Visgi, jo klubui taškų iškovoti nepavyko – patirtas pralaimėjimas 3:5.
 
Norvegijos antroje lygoje antrose rungtynėse iš eilės įvarčių nepraleido Laurynas Lubys. Lietuvis atrėmė visus 24 oponentų metimus į jo vartus, o „Lorenskog“ 5:0 nugalėjo „Hasle-Loren“ ekipą.
 
Vokietijos trečioje lygoje po priverstinės pertraukos ant ledo sugrįžo „TecArt Black Dragons“, kuri 2:0 nugalėjo „ESC Wohnbau Moskitos“ klubą. Nugalėtojų gretose Arnoldas Bosas nepasižymėjo.