Titulinis » Naujienos » „Energijos“ praradimai gynyboje prieš kovas Elektrėnuose

„Energijos“ praradimai gynyboje prieš kovas Elektrėnuose

2015-10-03
LRK "Energija" informacija
Stipriausias šalies ledo ritulio klubas Elektrėnų „Energija“  sėkmingai startavo Baltarusijos ir Lietuvos lygose, o viso per tris savaites sužaidė net septynias rungtynes.
 
Kaimyninės šalies pirmenybėse per šešis susitikimus lietuviai šventė keturias pergales (dukart pagrindiniame laike, po kartą pratęsime ir po baudinių serijos), bei  patyrė du pralaimėjimus (pagrindiniame laike ir baudinių serijoje). Vienintelėse Lietuvos čempionato rungtynėse energetikai šventė pergalę.
 
Nors sezonas dar tik įsibėgėja, tačiau „Energija“ jau dabar turi nuostolių, ypatingai gynybos grandyje. Neaišku kiek ilgam iš rikiuotės iškrito vienas svariausių komandos ramsčių Rolandas Aliukonis, kuriam diagnozuotas šlaunies raumens įplyšimas, Tomas Vyšniauskas kovoja su sinusitu, Aurimas Gaidauskas su gripu, Vytui Jagelavičiui stipriai sumuštas rankos pirštas. Justinas Vėželis dėl asmeninių priežasčių vis dar nesitreniruoja su komanda, o Aurelijus Kriščiūnas dėl šeimyninių aplinkybių negalės padėti komandai artimiausiose susitikimuose.
 
Sekmadienį ir pirmadienį vyksiančiose rungtynėse prieš Baltarusijos jaunių rinktinės pagrindu sudarytą „Dinamo-Raubiči“ ekipą planuojama rungtyniauti tokia sudėtimi: A.Bendžius – D.Kulevičius – U.Čižas, P.Nausėda – A.Visockas; M.Baltrukonis – A.Fiščevas – D.Nomanovas, L.Manomaitis – K.Kubilius;  E.Boroška – L.Kudrevičius – D.Kazlauskas, M.Marcinkevičius – L.Veželis; vartuose D.Žukovas – N.Nabuurs
Elektrėnų „Energija“ – Raubičių „Dinamo – Raubiči“
Sekmadienis ir pirmadienis 18.30 val. Elektrėnų ledo rūmai
 
Įėjimas nemokamas.