Titulinis » Naujienos » „Energijos“ pirmosios rungtynės namuose – prieš vicečempionus

„Energijos“ pirmosios rungtynės namuose – prieš vicečempionus

2013-09-09
LRK "Energija" informacija
 Lietuvos čempionų komanda Elektrėnų „Energija“ šiandien pradeda kovas Baltarusijos „Aukščiausios lygos“ pirmenybėse. Egzaminuoti lygos naujokų atvyksta ne bet kas, o praeitų metų antros vietos laimėtojai Soligorsko miesto ledo ritulininkai. „Energijos“ sudėtyje šiuo metu yra trisdešimt ledo ritulininkų – visi Lietuvos nacionalinių rinktinių nariai ar kandidatai.
 
Apie rungtynes žaidžiantis treneris Dovydas Kulevičius:
-          „Smagu, kad sezoną pradedame namuose, tai didelis stimulas startui. Varžovas – vienas lygos lyderių, todėl koncentracija privalės būti maksimaliu kiekvieno žaidėjo, kiekvieną žaidimo akimirką. Turime keturis penketus, bandysime naudoti skirtingą taktiką skirtingose penketuose, nes turime ir galinčių įmuštį įvartį ir galinčių galingai kovoti kampuose, prieš vartus žaidėjų. Daug priklausys nuo gynybos tiek vidurinejė, tiek savo aikštės dalyje – tai yra mūsų silpnoji žaidimo pusė šiuo metu.“
 
Šios dienos rungtynių sudėtis: Š.Kuliešius – D.Kulevičius – D.Bisturys, T.Vyšniauskas – R.Aliukonis, A.Židkovas – A.Bendžius – M.Šlikas, A.Katulis – V.Pikčius, A.Visockas – A.Korneičiuk – V.Jagelavičius, J.Vėželis – K.Kubilius, D.Vitte  – A.Kriščiūnas – P.Gintautas, L.Veželis – A.Gaidauskas, N.Dauksevičius.
 
Kaip ir kasmet į „Energijos“ rungtynes yra kviečiami Lietuvos ledo ritulio mokyklų auklėtiniai, kuriems įėjimas nemokamas (privalomas akcentas - savo mokyklos marškinėliai). Visi vaikai iki 6 metų į rungtynes įleidžiami nemokamai, o visiems moksleiviams, studentams ir senjorams bus taikoma 40 procentų nuolaida bilietui įsigyti (pateikus pažymėjimą). Bilietus platina „Tiketa“.
 
Elektrėnų „Energija“ – Soligorsko „Šakhtior2”
Rugsėjo 9 – 10 d. Elektrėnų ledo rūmai, 19.00 val.