Titulinis » Naujienos » „Energija“ surado tvirtą užnugarį

„Energija“ surado tvirtą užnugarį

2016-09-08
LRK "Energija" informacija
 Seniausias Lietuvos ledo ritulio klubas Elektrėnų „Energiją“ surado tvirtą užnugarį. Lietuvos čempionų rėmėju tapo jau septynerius metus Lietuvoje veikianti ir ledo ritulio inventoriumi prekiaujanti įmonė „Sportsales“.
 
„Energija“ ir „Sportsales“ pasirašė dviejų metų ir beveik 25 tūkst. eurų sutartį, pagal kurią ledo ritulininkai bei vartininkai gaus aukščiausios klasės ir žymiausių bei geriausių gamintojų „Bauer“ inventorių.
 
Nors „Sportsales“ nuolatos prisidėdavo prie rėmimo, tačiau tokio masto pagalbos „Energija“ dar nebuvo sulaukusi.
 
„Sportsales“ direktorius Aurelijus Kriščiūnas džiaugėsi galėdamas svariai prisidėti prie Lietuvos ledo ritulio bei tituluočiausiam Lietuvos ledo ritulio klubui „Energijai“ linkėjo sėkmės Baltarusijos bei Lietuvos čempionatuose.
 
Vienas iš Lietuvos ledo ritulio čempionų vadovų Petras Nausėda džiaugėsi, kad ledo ritulininkams sąlygos „Energijoje“ taps dar geresnės.
 
„Visada siekiame tik geriausių sąlygų savo žaidėjams, o inventorius yra labai svarbus. Dar svarbiau, kad tai būtų geriausia apranga. Sutartis su sportsales.lt yra pimoji Lietuvos ledo ritulio istorijoje tarp lietuviško klubo ir lietuviškos įmonės. „Energijos“ žaidėjai nuo šiol naudos geriausią pasaulyje kanadietišką „Bauer“ aprangą bei lazdas“, - kalbėjo P.Nausėda.
 
Parduotuvė „Sportsales“ turi plačiausią Lietuvoje ledo ritulio inventorių. Vilniaus „Pramogų arenoje“ esančioje parduotuvėje taip pat teikiamos profesionalios konsultacijos, pačiūžų galandinimo, terminio formavimo, kniedijimo paslaugos. „Sportsales“ ir internetinėje parduotuvėje „sportsales.lt“ visada rasite naujausias ledo ritulio lazdas, apsaugas, pačiūžas ir visą kitą, ko jums gali prireikti ant ledo.