Titulinis » Naujienos » „Energija“ pradeda kovą Baltarusijos aukščiausios lygos pusfinalyje

„Energija“ pradeda kovą Baltarusijos aukščiausios lygos pusfinalyje

2016-03-03
LRK "Energija" informacija
Prasideda Baltarusijos aukščiausios ledo ritulio lygos, kurioje dalyvauja vienintelė Lietuvos komanda Elektrėnų „Energija“, pusfinalio varžybos.
 
Keturi geriausi šio sezono klubai kovos dėl patekimo į finalą. Lietuviai susikaus su reguliariojo sezono nugalėtojais Soligorsko ledo ritulininkais, o „Gomelis“ aiškinsis santykius su „Dinamo – Raubiči“.
 
„Reguliaraus sezono metu mums nė karto nepavyko įveikti lyderių, bet dabar viskas bus kitaip ir mes nusiteikę padaryti viską, kad žaistume finale. Taip, jų visos grandys labai stiprios ir rungtyniauja keturiais lygiais penketukais. Mūsų pagrindinė užduotis bus sustabdyti jų puolimą“ – prieš rungtynes mintimis dalinasi komandos kapitonas Dovydas Kulevičius.
 
Tiesa, nemalonios naujienos lietuvių stovykloje dėl gripo – jau antra savaitė nėra Deivido Kazlausko, serga Mindaugas Kieras, Justinas Vėželis, Tomas Vyšniauskas patyrė nykščio išnirimą, Laisvydui Kudrevičiui patempti čiurnos raiščiai, o Rolandas Aliukonis jau visą mėnesį rungtyniauja kęsdamas peties skausmus.
 
Galutinė sudėtis bus aiški tik prieš pat rungtynes.
 
Pusfinalyje kovojama iki keturių vienos komandos pergalių. Pirmosios dvejos lietuvių rungtynės vyks Soligorske, o pirmadienį ir antradienį kovos persikels į Elektrėnų ledo rūmus.