Titulinis » Naujienos » „Energija“ nesitaikstė su grubiomis teisėjų klaidomis ir nebaigė rungtynių Žlobine

„Energija“ nesitaikstė su grubiomis teisėjų klaidomis ir nebaigė rungtynių Žlobine

2015-02-16
Sportas.lt informacija
Daugkartinė Lietuvos ledo ritulio čempionė Elektrėnų „Energija“ Baltarusijos aukščiausiosio lygos atkrintamosiose varžybose nusprendė nesitaikstyti su nešališku teisėjų darbu ir nebaigė varžybų Žlobine.
 
Elektrėniškiai antrose ketvirtfinalio serijos iki trijų pergalių rungtynėse su Žlobino „Metallurg-2“ ekipa po pirmojo kėlinio atsilikinėjo 0:2 ir nusprendė protestuoti bei negrįšti į aikštelę. Visa to priežastis - itin grubus varžovų žaidimas, kurio nenori pastebėti rungtynių teisėjai.
 
„Negrįžome į aikštęlę po pirmojo kėlinio. Mes ne mėsa, kad galima daužyti, o teisėjams nieko nematyti. Reguliariojo sezono paskutinėse rungtynėse Breste mus traumavo, dabar vėl scenarijus kartojasi. Justinui Vėžėliui prie mūsų vartų su alkūne išmušė dantį ir tas pats žaidėjas pelnė įvartį - viskas gerai, šeimininkams buvo įskaitytas taškas. Rytoj žinosime kas bus toliau. Keli sirgaliai priėjo ir padrąsino - čia taip visada pas mus, o Jūs pirmieji, kurie su tuo nesusitaikėte" - apie sprendimą pasakoja komandos vadovas ir žaidėjas Rolandas Aliukonis.
 
Sportas.lt primena, kad pirmose ketvirtfinalio rungtynėse „Energija“ tik po atkaklios kovos 2:4 nusileido „Metallurg-2“ ekipai.
 
Trečiosios ir ketvirtosios (jeigu prireiks) ketvirtfinalio serijos rungtynės vasario 19-ą ir 20-ą dienomis turėtų būti žaidžiamos Elektrėnuose.