Titulinis » Naujienos » „Energija” kraujuoja, padėti atvyko Berndas Haake

„Energija” kraujuoja, padėti atvyko Berndas Haake

2015-02-09
LRK "Energija" informacija
 Užsitikrinusi vietą Baltarusijos aukščiausios lygos atkrintamosiose varžybose Elektrėnų „Energija“ pirmadienį ir antradienį Breste sužais dvejas paskutines reguliariojo sezono rungtynes (viso 40).  Pergalių kaina Elektrėnuose prieš “Gomel” ledo ritulininkus – žaidėjų traumos.
 
„Vyrai nusiteikę buvo laimėti maksimaliai kaip įmanoma, nes nenorėjo visko palikti paskutinėms rungtynėms Breste su komanda, pagrindine konkurente. Žinau, kad keli žaidėjai rungtyniavo turėdami smulkias traumas, kurios virto didesnėmis, dar kelis mūsų pagrindinius žaidėjus nesėkmingai atakavo varžovai. Dabar mūsų tikslas atkrintamosios, todėl į išvyką vyksime ne visi“ – pasakoja komandos kapitonas Mindaugas Kieras.
 
Prie komandos prisijungė nacionalinės rinktinės treneris Berndas Haake, kuri su komanda bus iki Baltarusijos čempionato pabaigos. Sutapimas ar ne, bet dvi paskutinės pergalės „sausu“ rezultatu sutapo su vokiečio atvykimu.
 
Su komandą į Brestą dėl traumų nevyksta: Rolandas Aliukonis, Justinas Vėželis, Martynas Šlikas, Dovydą Kulevičių paguldė temperatūra. Andrejus Židkovas dėl peties skausmų nesitreniravo, bet padėti komandai nusiteikęs.
 
Pirmojo rato atkrintamosios ketvirtfinalio rungtynės Elektrėnuose vyks vasario 19 – 20 d.