Titulinis » Naujienos » „Energija“ antrą kartą pralaimėjo „Gomel-2“ ekipai ir Baltarusijos „Vyšaja“ lygoje nukrito į penktą vietą

„Energija“ antrą kartą pralaimėjo „Gomel-2“ ekipai ir Baltarusijos „Vyšaja“ lygoje nukrito į penktą vietą

2014-02-05
Sportas.lt informacija
 Antrą pralaimėjimą per dvi dienas Baltarusijos „Vyšaja“ ledo ritulio lygoje patyrė daugkartinė Lietuvos čempionė Elektrėnų „Energijos“ ekipa.
 
Elektrėniškiams pergalės iškovoti nepadėjo ir po diskvalifikacijos grįžęs Šarūnas Kuliešius - „Energija“ svečiuose 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) nusileido Gomelio „HC Gomel-2“ komandai. 
 
Antradienį šių komandų akistatoje taip pat pergalę rezultatu 5:3 (0:1, 2:1, 3:1) iškovojo šeimininkai.
 
Pirmame kėlinyje komandos pasižymėjo tik baudos minutėmis. „Energijos“ gretose po dvi baudos minutes buvo nubausti Š.Kuliešius ir Tomas Vyšniauskas, tuo tarpu „HC Gomel-2“ ekipoje ant nubaustųjų žaidėjų suolelio sėdėjo Nikita Ustinenko, Aleksandras Pastuchovas ir Konstantinas Bazlevas.
 
Antrame kėlinyje kiekybinę persvarą pirmiems išnaudoti pavyko šeimininkams. „Energijos“ žaidėjas Antonas Korneičiukas buvo nubaustas 2 baudos minutėmis, o A.Pastuchovas (35:10) išvedė „HC Gomel-2“ komandą į priekį - 1:0.
 
Vėliau „Energijai“ įmušti įvarčių ne tik, kad nepavyko, tačiau tas pats A.Pastuchovas (55:05 ir 56:31) pasižymėjo dar du kartus ir užtikrino šeiminkams antrą pergalę per dvi dienas.
 
Įdomu tai, kad „Energija“ laimėjo du tarpusavio susitikimus Elektrėnuose.
 
Elektrėnų ekipa su 85 taškais Baltarusijos „Vyšaja“ ledo ritulio lygoje nukrito į penktą turnyrinės lentelės vietą, tuo tarpu „Gomel-2“ ekipa su 86 taškais pakilo į ketvirtą vietą.