Titulinis » Naujienos » „Energija“ - „Juodupė“: šįvakar laukiamiausios sezono rungtynės (GYVAI)

„Energija“ - „Juodupė“: šįvakar laukiamiausios sezono rungtynės (GYVAI)

2017-02-01
hockey.lt informacija
 Lietuvos ledo ritulio čempionate trečiadienio vakarą, 20 val., Elektrėnų ledo rūmuose įvyks vienos įdomiausių šio sezono rungtynių, kuriose vietos „Energija“ priims Juodupės „Juodupę“.
 
Jei iki šios dienos vienos labiausiai intriguojančių rungtynių buvo tarp praėjusių metų finalininkų „Energijos“ ir Vilniaus „Hockey Punks“, tai pastarojo meto „Juodupės“ klubo rezultatai ir veiksmai lėmė gerėjančius klubo rezultatus ir didėjantį susidomėjimą komanda.
 
Turinti net 8 legionierius ekipoje, o visai neseniai užregistravusi Rusijos aukščiausios lygos žaidėją Dmitrijų Beliakovą, Šiaurės Lietuvos ledo ritulio komanda tampa rimta jėga Lietuvoje.
 
"Juodupės"  naujokas D.Beliakovas klube sužaidė vos dvejas rungtynes, tačiau jau spėjo pademonstruoti fenomenalų rezultatą – 3 įvarčiai ir 12 rezultatyvių perdavimų. Savo žaidimu ekipoje išsiskiria ir kiti legionieriai iš Rusijos, pelnantys liūto dalį įvarčių.
 
Žinoma, „Energija“ taip pat turi kuo pasigirti ir šioje komandoje nereikia išskirti žaidėjų, nes ekipa būtent ir stipri komandiniu žaidimu ir ilgu panašaus lygio žaidėjų suolu.
 
„Mūsų grafikas intensyvus, tad ypatingai kovai nesiruošėm, jų turim daug ir taip. Povilas Verenis ir Edvinas Boroška traumuoti, tad neaišku, ar jie žais šiandien. Žinoma, tai bus principinė kova, tad laukia įdomios rungtynės“,- portalui hockey.lt sakė „Energijos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Dejevas.
 
„Nusiteikę kovingai. Kiek galima pralaimėti vieno, dviejų įvarčių skirtumu? Komandoje nuotaikos geros, laikas įnešti intrigą čempionate, juk „Energija“ viską laimi iš eilės“,- kovinę dvasią prieš rungtynes kėlė „Juodupės“ komandos vyriausiasis treneris Antanas Gricius.
 
Abi ekipos šiame sezone sužaidė dvi tarpusavio rungtynes iš keturių ir abiejose, nelengvai, 5:3 ir 4:3 nugalėjo „Energija“.
 
Šio vakaro dvikovą bus galima tiesiogiai stebėti internete, „Energija“ transliuoja visas komandos namų rungtynes.