Titulinis » Naujienos » Elektrėnuose stovyklą surengė Lietuvos jaunių rinktinė

Elektrėnuose stovyklą surengė Lietuvos jaunių rinktinė

2022-12-30
hockey.lt informacija
Gruodžio 27-29 dienomis Elektrėnuose surengta Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinės stovykla.
 
Šią savaitę Elektrėnuose ant ledo pasirodė kandidatai į Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinę. Pirmą kartą mūsų šalyje jauniesiems ledo ritulininkams treniruotes vedė naujasis Lietuvos rinktinės treneris Mario Durocher, kuris padedamas mūsų šalyje dirbančių specialistų susipažino su kandidatais į Lietuvos jaunių rinktinę.
 
Lietuvos jaunių rinktinei tai pirmasis pasiruošimo etapas prieš balandžio mėnesį Serbijoje vyksiantį pasaulio jaunių iki 18 metų IIA diviziono čempionatą. Į rinktinės stovyklą atvyko beveik visi šios rinktinės kandidatai, o iš viso ant ledo pasirodė 8 vartininkai ir 57 aikštės žaidėjai, gimę 2005-2007 metais.
 
Vasario mėnesį Lietuvos jaunių iki 18 metų rinktinės laukia keturių komandų tarptautinis turnyras Lenkijoje. Ten lietuviams be šeimininkų teks kautis ir su Estijos bei Vengrijos bendraamžiais.
 
Balandžio 9-15 dienomis lietuviai vyks į Belgradą, kur jų laukia svarbiausios sezono kovos – pasirodymas pasaulio čempionate. IIA diviziono pirmenybėse mūsų šalies atstovai kausis su Serbijos, Ispanijos, Didžiosios Britanijos, Rumunijos ir Kroatijos rinktinėmis.