Titulinis » Naujienos » Elektrėnų savivaldybės metų sportininkai –„Energijos“ žaidėjai

Elektrėnų savivaldybės metų sportininkai –„Energijos“ žaidėjai

2013-01-28
hockey.lt, LRK "Energija" informacija
Kasmetiniuose „Elektrėnų savivaldybės metų sportininkas“ 2012 m. rinkimuose laurus skynė Elektrėnų „Energijos“ ir Elektrėnų savivaldybės sporto mokyklos ledo ritulininkai. Net keturi iš dešimties metų geriausiais paskelbti: Donatas Žukovas, Mantas Marcinkevičius, Rokas Bacevičius taip pat Lietuvos rinktinės narys Aivaras Bendžius – visi Sergejaus Krumkačiaus auklėtiniai.
 
Elektrėniškiai atstovavo nacionalinei jaunimo rinktinei pasaulio čempionate, Donecke, Ukrainoje, kur užėmė antrąją vietą; jaunių rinktinei pasaulio čempionate Herenvene, Olandijoje, kur laimėta trečia vieta; Lietuvos ledo ritulio čempionato pirmos vietos laimėtojai.
 
Sergejus Krumkačius apie apdovanojimus:
 
„Malonu, kad šiais metais nemažai dėmesio sulaukė mūsų ledo ritulininkai, kurie dažnai be pagrindo būna primiršti. Labai džiaugiuos už šiuos vaikinus, bet noriu pasakyti kad jiems reikia dar labai ir labai daug dirbti, kad pasiektų aukštesnių rezultatų. Taip pat manau, kad tai yra mūsų visų: sporto mokyklos, klubo „Energija“ įvertinimas, nes komandinis sportas nėra individualus – laimi visi arba nė vienas“.
 
Metų sportininkams apdovanojimus buvo pakviesti įteikti ir Lietuvos ledo ritulio federacijos prezidentas bei Elektrėnų „Energija“ vadovas Petras Nausėda, Ilgametis Lietuvos ledo ritulio federacijos viceprezidentas ir buvęs Elektrėnų „Energija“ prezidentas Algimantas Visockas.