Titulinis » Naujienos » Elektrėnų „Energija“ kovos dėl prizinės vietos

Elektrėnų „Energija“ kovos dėl prizinės vietos

2013-08-26
Elektrėnų "Energija" informacija
 Trečiosios A.Čerepanovo taurės turnyre Elektrėnų „Energija“ pasiekė pergalę prieš Didžiosios Britanijos jaunimo iki  20 metų nacionalinę rinktinę rezultatu 6:4 (1:1, 4:1, 1:2). Kaip ir viso turnyro metu lankomiausios yra būtent elektrėniškių rungtynes, kurias šįkart stebėjo beveik 900 žiūrovų arenoje. Visas turnyro rungtynes taip pat galima stebėti tiesiogiai sportotv.lt portale.
 
Šiuo metu šešių komandų turnyre Elektrėnų „Energija“ po trijų susitikimų su trimis taškais rikiuojasi trečioje vietoje ir turi visas galimybes turnyre finišuoti prizininkais. Pirmadienį komanda turės 45 minučių treniruotę, kurioje dalyvaus ir greičiausiai likusiose rungtynėse žais nacionalinės rinktinės narys Vytautas Jagelavičius, bei jaunimo rinktinės narys Paulius Gintautas.
 
Komandos vyr. treneris Erikas Steponaitis:
 
-       Kaip vertinate praėjusias rungtynes?
-       Komanda nusipelnė pergalės, jau įsivažiuojame po truputį. Didelis krūvis tenka vartininkui Nerijui Dauksevčiui, nes Donatas Žukovas patyrė nedidelę traumą, bet rungtyniauti per rizikinga.  Turnyre visų dalyvių lygis panašus, todėl įdomios ir atsakingos kiekvienos rungtynės“.
 
-       Ką išskirtumėte iš komandos?
-       Visi atsiduoda maksimaliai, o tie kas to nedaro, tiesiog jų nėra aikštėje. Gerą įspūdį palieka jaunieji Donatas Vitte ir Dominykas Bisturys.
 
-       Kokie tikslai likusiose dvejuose susitikimuose?
-       Sieksime pergalių! Tiek lenkai, tiek baltarusai yra įveikiami, o pergalės abejuose susitikimuose užtikrintų prizinę vietą A.Čerepanovo turnyre.
 
Elektrėnų „Energija“ antradienį 19.30 val. Elektrėnų ledo rūmuose susikaus su Lenkijos, o trečiadienį tokiu pat laiku su Baltarusijos jaunimo rinktinėmis.
 
Turnyrinė lentelė po antrosios dienos (vieta, komanda, rungtynės, įvarčių santykis, taškai):
  1. Stupino HK „Kapitan“             3   17:9   9
  2. Omsko „Jastreby“                   3   13:6   9
  3. Elektrėnų „Energija“              3   14:15  3
  4. Baltarusija U-18                     3    8:11   2
  5. Lenkija U-20                           3    7:12   2
  6. Didžioji Britanija U-20           3    8:14   2