Titulinis » Naujienos » E.Boroška apie šiandienos lyderių dvikovą - „manau, kad šiose rungtynėse nulems žaidimas gynyboje” (VIDEO)

E.Boroška apie šiandienos lyderių dvikovą - „manau, kad šiose rungtynėse nulems žaidimas gynyboje” (VIDEO)

2021-12-16
"Hockey Punks" inf.
 Šiandien  Vilniuje Lietuvos ledo ritulio pirmenybių dvikovoje susitinka lyderiai -  Vilniaus „7bet-Hockey Punks” ir Kaunas „City” komandos. 

Iki šiol tarpusavio dvikovose šį sezoną po pergalę pasidalino namuose rungtyniavusios komandos - Vilniuje „7bet-Hockey Punks” nugalėjo rezultatu 5:2, o Kaune šeimininkai atsirevanšavo ir nugalėjo 6:4.

Pastaruoju metu sėkmingiau rungtyniauja „7bet-Hockey Punks” ledo ritulininkai, kurie praėjusią savaitę įtemptoje dvikovoje Elektrėnuose palaužė vietos „Energiją”, tuo tarpu „Kaunas City” prarado taškus dvikovose su „Energija” bei HC „Klaipėda”.

„7bet-Hockey Punks” puolėjas Edvinas Boroška, prisimindamas paskutines rungtynes džiaugėsi, kad po traumos sugrįžus puolėjui Dino Mukovozui vėl galėjo rungtyniauti įprastame trejetuke kartu su Ilja Četvertaku.


„Savo pačio žaidimą tose rungtynėse vertinu ganėtinai gerai - pagaliau mūsų puolimo trejetas grįžo į sudėtį, nes Dino buvo ganėtinai ilgai iškritęs su lūžusia koja. Visada malonu mums žaisti tryse, mes gerai susižaidę ir jaunystės laikais irgi kartu žaisdavom, jaučiam vienas kitą. O dėl paskutinių rungtynių, tai “Energija” tikrai sustiprėjusi ir matosi, kad geriau žaidžia su Arūnu Aleinikovu (vyr treneriu - aut.past). Tikrai buvo įtemptos rungtynės, bet mes pabaigoje vis tiek nugalėjome. 

Kalbant apie ateinančias rungtynes dabar mes per treniruotes daugiau dėmesio skiriame taktiniams dalykams, taip pat žaidimui nelygiose sudėtyse - daugumai ir mažumai. Šiaip, iš tikrųjų, nieko ypatingo - visi žino kiek svarbios šios rungtynės ir tikrai vyrai nusiteikę joms. Manau, kad šiose rungtynėse nulems žaidimas gynyboje. Svarbiausia yra gerai apsiginti prieš Kauno puolimo lyderius, nes jie tikrai turi gerų puolėjų. Įmušti reikia daugiau nei praleisti - o įmušti mes tikrai galime.

Mūsų komanda stipri šį sezoną, pasiruošusi. Pralaimėjome tik kartą, todėl sezoną vertinu gerai. Aišku, laukiame Tado Kumeliausko sugrįžimo po traumos, tada būsime dar stipresni.”


Šiandienos rungtynių pradžia - 20 val.15 min. Bilietai parduodami internetu www.bilietai.lt ir bei Vilniaus Pramogų arenos kasoje.