Titulinis » Naujienos » E. Krakauskas pelnė pirmąjį įvartį Šveicarijos aukščiausioje lygoje (VIDEO)

E. Krakauskas pelnė pirmąjį įvartį Šveicarijos aukščiausioje lygoje (VIDEO)

2021-09-28
hockey.lt informacija
 Antradienio vakaras tapo įsimintinu Šveicarijoje rungtyniaujančiam ledo ritulininkui Emilijui Krakauskui – puolėjas pelnė savo pirmąjį karjeros įvartį Šveicarijos aukščiausioje lygoje.
 
„Lausanne“ komandai atstovaujantis Lietuvos rintinės narys su savo ekipa antradienį 4:1 išplėšė pergalę prieš „SC Bern“ ledo ritulininkus. Lietuvis pelnė trečiąjį rungtynių įvartį pasižymėdamas 34-ąją rungtynių minutę. Negana to, puolėjas taip pat atliko rezultatyvų perdavimą pirmajam komandos įvarčiui.
 
Nepaisant to, jog E. Krakauskas šiose rungtynėse žaidė ketvirtajame komandos penkete,  jis buvo vienintelis rungtynėse du rezultatyvumo balus surinkęs žaidėjas. Iš viso 12:12 min. ant ledo praleidęs puolėjas iš Lietuvos taip pat atliko vieną metimą į vartų plotą, o dar vienas jo bandymas skriejo pro šalį.
 
E. Krakauskui tai buvo 37-osios karjeros rungtynės aukščiausioje Šveicarijos lygoje. Iki šiol jis per kitus du šio sezono susitikimus pasižymėjęs nebuvo, o praėjusiame sezone jis atliko penkis rezultatyvius perdavimus.