Titulinis » Naujienos » D.Zubrus aktyviai žaidė prieš buvusį klubą

D.Zubrus aktyviai žaidė prieš buvusį klubą

2016-03-11
BNS informacija
 Trisdešimtą nesėkmę 67-ose Šiaurės Amerikos Nacionalinės ledo ritulio lygos (NHL) reguliariojo sezono rungtynėse patyrė ir į septintą vietą keturiolikos ekipų Vakarų konferencijoje nukrito San Chosė „Sharks“ (80 tšk.) klubas su Dainiumi Zubrumi.
 
Ketvirtadienį savo aikštėje, stebint 16,2 tūkst. žiūrovų, „Sharks“ ledo ritulininkai 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) pralaimėjo į vienuoliktąją poziciją šešiolikos komandų Rytų konferencijoje pakilusiai buvusiai lietuvio komandai Naujojo Džersio „Devils“ (71 taškas).
 
13 minučių ir 43 sekundes aikštelėje praleidęs ledo ritulininkas iš Lietuvos dukart metė į varžovų vartus bei išvengė baudos minučių.
 
Iš viso šiame sezone 37-erių metų puolėjas D. Zubrus per 37 mačus pelnė 3 įvarčius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 14 baudos minučių.
 
Du įvarčius nugalėtojams pelnė Travisas Zajacas (41:35 ir 59:07), vieną – Devante'as Smithas-Pelly's (23:14).
 
Susitikimo didvyriu tapo antrą kartą šį sezoną įvarčio į savo vartus nepraleidęs „Devils“ vartininkas Keithas Kinkaidas, atrėmęs 30-t varžovų metimų.
 
San Chosė „Sharks“ ledo ritulininkai antrąsias iš eilės rungtynes savo aikštėje pralaimėjo pirmąsyk nuo sausio pradžios, kai turėjo pripažinti varžovų pranašumą sausio 2 ir 7 dienomis.
 
Kitas rungtynes „Sharks“ komanda jau šeštadienį vėl žais namuose su Vašingtono „Capitals“ klubu.
 
Likusių ketvirtadienio NHL reguliariojo sezono mačų rezultatai:
 
Bostono „Bruins“ – Karolinos „Hurricanes“ 2:3 (po pratęsimo)
Monrealio „Canadiens“ – Bafalo „Sabres“ 3:2
Vinipego „Jets“ – Detroito „Red Wings“ 3:2
Floridos „Panthers“ – Otavos „Senators“ 6:2
Minesotos „Wild“ – Edmontono „Oilers“ 1:2