Titulinis » Naujienos » D.Zubrui bus atlikta riešo operacija, „Devils“ lietuviui jau rado pamainą

D.Zubrui bus atlikta riešo operacija, „Devils“ lietuviui jau rado pamainą

2013-02-14
sportas.lt informacija
 
Vienintelis Lietuvos atstovas, rungtyniaujantis stipriausioje pasaulio NHL ledo ritulio lygoje, Dainius Zubrus dėl traumos negalės žaisti dar maždaug du mėnesius, praneša „nj.com“.
 
Sportininkui ketvirtadienį bus atlikta riešo operacija. Traumą D.Zubrus patyrė praėjusią savaitę vykusiose rungtynėse su Niujorko „Rangers“ komanda.
 
Naujojo Džersio „Devils“ klubas iškart rado pamainą lietuviui. Ekipa iš Vinipego „Jets“ klubo susigrąžino praėjusiame sezone Naujame Džersyje rungtyniavusį Aleksejų Ponikarovskį. Už tai „Jets“ ekipa gavo „Devils“ ekipos šaukimus 2013 ir 2014 metų NHL naujokų biržose.
 
„Nėra abejonių, kad mums reikėjo pastiprinimo. D.Zubraus laukia operacija ir tada tik sužinosime, kiek laiko jis negalės žaisti. Bet realu, kad tai bus iki 8 savaičių“, - teigė „Devils“ generalinis vadybininkas Lou Lamoriello.
 
Kiek anksčiau „Devils“ iš savo dublerių komandos pasikvietė Andrejų Loktionovą. Todėl dabar „Devils“ turės išsiųsti vieną žaidėją į AHL lygą, kad neviršytų limito.
 
„Esu nustebęs ir laimingas šiuo metu. Žinoma, žinau šią komandą ir jos žaidimą. Ji man tinka. Negaliu kontroliuoti mainų, bet galiu žaisti taip, kaip žaidžiau čia anksčiau“, - kalbėjo A.Ponikarovskis, kuris per metus uždirbs 1,8 mln. JAV dolerių.