Titulinis » Naujienos » Dvylikamečių divizione liko viena ekipa nepatyrusi pergalės džiaugsmo

Dvylikamečių divizione liko viena ekipa nepatyrusi pergalės džiaugsmo

2015-10-30
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) dvylikamečių divizione liko vos viena ekipa nepatyrusi pergalės džiaugsmo.
 
Ketvirtadienį Kaune vietos BTA ekipa 6:4 (3:2, 2:0, 1:2) nugalėjo Vilniaus SLRA ledo ritulininkus ir iškovojo pirmą pergalę šiame sezone.
 
Vilniečiai rungtynėse startavo užtikrintai - Dominykas Jurjevas (4:55 ir 5:36) du kartus įmušė įvartį žaidžiant mažumoje ir sukrovė svečiams dviejų įvarčių pranašumą - 2:0. Tačiau dar pirmojo kėlinio viduryje kauniečiai sugebėjo ne tik išlyginti rezultatą, tačiau jį ir persverti. Viktoras Černikovas (10:14) ir Dominykas Sadauskas (11:13 ir 13:44) įmušė tris įvarčius, o pirmasis kėlinys baigėsi kauniečiams pirmaujant 3:2.
 
Antrame kėlinyje Danielius Gudonis padidino šeimininkų persvarą iki dviejų įvarčių (4:2), o po šiek tiek daugiau nei minutės Vakaris Adamavičius (25:42) įmušė penktą Kauno ekipos įvartį (5:2).
 
Trečiame kėlinyje vilniečiai po dviejų Dominyko Jurjevo (33:08 ir 36:12) įvarčių dar sugrąžino intrigą į rungtynes ir sumažino deficitą iki vieno įvarčio (4:5), tačiau svečių viltis išlyginti rezultatą sužlugdė Nikita Dorofejevas (44:57) įmušęs įvartį paskutinėmis rungtynių sekundėmis.
 
Kauno klubui tai buvo pirmoji pergalė per trejas sužaistas rungtynes, tuo tarpu Vilniaus SLRA ekipa liko vienintelė nepatyrusi pergalės džiaugsmo.
 
Artimiausios dvylikamečių diviziono rungtynės bus žaidžiamos lapkričio 7-ą deną tarp Elektrėnų ESSM/Šaulio ir Kaliningrado FNK komandų.
 
Rungtynių nuotraukų galeriją galite rasti paspaudę čia.