Titulinis » Naujienos » Dviejų įvarčių persvaros neišlaikiusi „Kaunas City“ patyrė pralaimėjimą (VIDEO)

Dviejų įvarčių persvaros neišlaikiusi „Kaunas City“ patyrė pralaimėjimą (VIDEO)

2023-11-25
hockey.lt informacija
 OHL Baltijos ledo ritulio čempionate pranašumo išlaikyti nesugebėjo ir pralaimėjimą patyrė „Kaunas City“.
 
Antrajame kėlinyje dviejų įvarčių persvarą turėję kauniečiai galiausiai 4:6 nusileido „Prizma“ komandai.
 
 
Jau ketvirtąją minutę kauniečiai įsiveržė į priekį. Aivaras Bendžius metimu vienu lietimu pasiuntė ritulį į vartų kampą (03:12, rez. perd. Ossianas Eklundas, Dmytro Danylenko).
 
Nors pirmajame kėlinyje toliau pavojingesnes atakas kūrė „Kaunas City“, per likusią kėlinio dalį įvarčiais pasižymėjo tik „Prizma“. Savo progas realizavo Jurijus Sardarjanas (05:32) ir Haraldas Štrombergas (15:17, rez. perd. Valteris Apfelbaumas).
 
Antrajame kėlinyje gražų komandinį žaidimą demonstravę kauniečiai pelnė net tris įvarčius be atsako. Tikslą pasiekė Lukas Žukauskas (23:46, rez. perd. Ondrejus Machala, Michalas Machacas), Nazaras Ružnikovas (28:59, rez. perd. Dmytro Danylenko, Aivaras Bendžius) ir Machalas Machacas (30:22, rez. perd. O. Machala, L. Žukauskas).
 
Po nesėkmingos atkarpos „Prizma“ paprašė pertraukėlės ir netrukus pelnė jau savo įvartį. Iš arti ritulį į vartus siuntė jo skriejimo kryptį pakeitęs Mikelis Redlihas (32:20, rez. perd. Georgijus Pujacas).
 
Trečiajame kėlinyje iniciatyvos ėmė „Prizma“ veteranai, kurie nulėmė savo komandos pergalę. Georgijus Pujacas (42:37, rez. perd. Kristeris Gura, Edijus Brahmanis) rezultatą išlygino, o Mikelis Redlihas pelnė pergalingą įvartį (55:53, rez. perd. E. Brahmanis, K. Gura).
 
Galiausiai E. Brahmanis nubraukė kauniečių viltis įvarčiu į tuščius vartus (58:55, rez. perd. Uldis Pūpolas).