Titulinis » Naujienos » Dviejų įvarčių persvarą iššvaistęs „Feniksas“ turėjo pripažinti įspūdingai trečią kėlinį sužaidusios „Trakų galvės“ pranašumą

Dviejų įvarčių persvarą iššvaistęs „Feniksas“ turėjo pripažinti įspūdingai trečią kėlinį sužaidusios „Trakų galvės“ pranašumą

2022-12-06
LRML inf.
 Pirmadienį Lietuvos ledo ritulio mėgėjų (LRML) čempionate pergalę iškovojo „Trakų galvė“, kuri 5:3 (0:2, 1:1, 4:0) nugalėjo Vilniaus „Feniksą“.
 
„Feniksas“ nuostabiai pradėjo rungtynes ir jau ketvirtą minutę po Ernesto Čepulio (3:39, rez. perd. Paulius Čegis ir Tomas Jacevičius) įvarčio pirmavo 1:0. Netrukus įvartį pelnė ir Tomas Jacevičius (12:42, rez. perd. E.Čepulis) ir komandas jau skyrė 2 įvarčių skirtumas.
 
Antrojo kėlinio pradžioje „Trakų galvei“ pavyko sumažinti atsilikimą, kai įvartį pelnė Artūras Vyšniauskas (29:28), tačiau kėliniui artėjant į pabaigą P.Čegis (36:41) atstatė „Fenikso“ dviejų įvarčių persvarą – 3:1.
 
Visgi trečiame kėlinyje „Trakų galvė“ visiškai perėmė iniciatyvą ir greitai ne tik išlygino rezultatą, bet ir jį persvėrė: du įvarčius pelnė Marius Gaidys (40:27 ir 54:55, rez. perd. Linas Žilinskas), po kartą pasižymėjo Jevgenijus Gladinas (52:51, rez. perd. Artūras Vyšniauskas ir Miroslavas Stankevičius) bei Tomas Vaškevič (59:37, rez. perd. A.Vyšniauskas ir Gediminas Tubutis).
 
„Fenikso“ vartus gynė Kristupas Pranckietis, o „Trakų galvės“ – Albertas Grinevičius.
 
Kitos rungtynės LRML čempionate vyks gruodžio 9-ą dieną tarp Vilniaus „Ober-haus“ ir Vilniaus „Orakulo“.