Titulinis » Naujienos » Dvi skirtingos Vilniaus "Homburg" komandos pergalės

Dvi skirtingos Vilniaus "Homburg" komandos pergalės

2013-03-17
NVLRL informacija
Šį savaitgalį Vilniaus Akropolyje įvyko U-14 amžiaus grupės varžybos tarp Vilniaus “Homburg” ir Torūnės SKL komandų. Tai buvo visiškai dvi skirtingos Vilniaus “Homburg” komandos pergalės, pirmoji pasibaigė rezultatu 17:3 (8:3, 5:0, 4:0), o antroji 4:1 (0:0, 2:1, 2:0).
 
Pirmojo susitikimo metu vilniečiai pasižymėjo rezultatyviais įvarčiais, na o varžovai baudos minutėmis. Intriga trūko tik pirmasias penkias minutes, jaunieji ledo ritulininkai tiesiog neišeidavo iš varžovų zonos. Pirmasis kėlinys pasibaigė akivaizdžiu vilniečių pranašumu. Tiek antrajame, tiek trečiajame kėlinyje Vilniaus “Homburg” ledo ritulininkai naudojosi varžovų klaidomis ir pelnydavo rezultatyvius įvarčius žaisdami daugumoje.
 
Antrasis komandų susitikimas buvo kiek kitoks. Visą pirmąjį kėlinį Vilniaus “Homburg” komanda nesugebėjo įmušti varžovams įvarčio. Puikiai savo komandos vartus gynė Torūnės SKL vartininkas S. Lipinski. Nors vilniečiai žaidė taktiškai ir strategiškai, tačiau realizuoti savęs nesugebėjo. Antrojo kėlinio metu rezultatas svyravo. Vilniaus “Homburg” komandai sunkiai sekėsi pelnyti daugiau įvarčių, tik paskutiniąją kėlinio minutę vilniečiai surengė gražią ataką, tačiau nerealizavo jos. Tik praėjus pusei trečiajo kėlino Vilniaus “Homburg” žaidėjas K. Gruzdys padidino į įvarčių skirtumą iki dviejų. Tik einant trečiajam kėliniui į pabaigą vilniečiai atsigavo ir pradėjo pelnyti įvarčius.
 
Vilniaus “Homburg” – Torūnės SKL 17:3 (8:3, 5:0, 4:0)
 
Vilniaus “Homburg”: D. Mukovoz 4, L. Washco 3, M. Grinius ir K. Gruzdys 2, A. Misiukas, T. Silin, A. Nabuurs, I. Ragas, T. Krukowski ir N. Numavičius po 1 įvartį.
Torūnės SKL: D. Ryder, N. Rzeszotek ir D. Kalinowski po 1 įvartį.
 
Vilniaus “Homburg” – Torūnės SKL
 
Vilniaus “Homburg”: I. Ragas 2, K. Dilinskis ir K. Gruzdys po 1 įvartį.
Torūnės SKL: D. Ryder 1 įvartis.