Titulinis » Naujienos » Dvi skirtingos "Homburg"pergalės

Dvi skirtingos "Homburg"pergalės

2013-10-06
hockey.lt informacija
Nacionalinės vaikų ledo ritulio lygos (NVLRL) naujojo sezono pirmąsias dvejas rungtynes Vilniaus "Homburg" (amžiaus grupė U-14) namuose žaidė su Elektrėnų SSM. Jeigu pirmąjį susitikimą vilniečiai laimėjo tik po baudinių serijos 4:3, tai antrajame aikštės šeimininkų pranašumas nekėlė jokių abejonių - 6:2.
 
Pirmoji dvikova vyko nerezultatyviai, nes sužaidus du kėlinius rezultatas buvo lygus 1:1. Paskutiniajame kėlinyje elektrėniškiai išsiveržė į priekį, bet vilniečiai paeiliui pelnė du įvarčius. Vis dėlto rezultatyviausias rungtynių žaidėjas E.Steponavičius įmušė dar vieną įvartį SSM komandai ir pagrindinis susitikimo laikas baigėsi taikiai 3:3. Mušant baudinius visi trys svečių komandos žaidėjų smūgiai tikslo nepasiekė, o  P. Loginovičiaus smūgis buvo tikslus.
 
Antrosiose rungtynėse vilniečiai dominavo nuo pat susitikimo pradžios. Nors pirmąjį rungtynių įvartį pelnė svečiai, aikštės šeimininkai dar iki pertraukos sugebėjo ne tik išlyginti, bet ir persverti rezultatą savo naudai. Vėliau "Homburg" pranašumas dar labiau išryškėjo ir vilniečiai iškovojo pelnytą bei įtikinamą pergalę.
 
Vilniaus "Homburg" - Elektėnų SSM 4:3 (1:0, 0:1, 2:2, 1:0)
"Homburg": L.Washco, A.Misiukas, T.Silinas, P.Loginovičius po 1 įvartį.
ESSM: E.Steponavičius 3 įvarčiai.
 
Vilniaus "Homburg" - Elektėnų SSM 6:2 (2:1,3:0, 1:1)
"Homburg": L.Washco, A.Misiukas, P.Loginovičius, H.Marcinkevičius, T.Silinas, M.Numavičius po 1 įvartį.
ESSM: K.Krasilnikovas, M.Miliūnas po įvartį..