Titulinis » Naujienos » Dvejos "Energijos" rungtynės - internetu gyvai (LIVE, įvarčių video)

Dvejos "Energijos" rungtynės - internetu gyvai (LIVE, įvarčių video)

2017-01-09
LRK "Energija" ir hockey.lt informacija
 Nei vieno pralaimėjimo Lietuvos ledo ritulio čempionate šį sezoną dar nepatyrusi Elektrėnų „Energija“ pirmadienį namuose nuo 19:30 val. stoja į dar vieną kovą - šį kartą elektrėniečių varžovu bus itin sunkiai sezoną pradėjusi Kauno „Tigrų“ ekipa.
 
Šiuo metu vyksta diegimo darbai ir artimiausiu metu "Energijos" rungtynes galėsite stebėti m.hockey.lt svetainėje mobiliuosiuose įrenginiuose arba youtube.com platformos "Energijos" paskyroje, arba energija.hockey tinklapyje. Kauno "Tigrų" rungtynes namų arenoje jau galite gyvai matyti m.hockey.lt svetainėje.
 
„Energija“ per dešimt šio sezono Lietuvos čempionato rungtynių yra iškovojusi dešimt pergalių ir su 30 taškų užtikrintai pirmauja čempionate. Elektrėniečiai yra įmušę 75 įvarčius ir praleidę tik 21-ą. Tuo tarpu „Tigrai“ kol kas yra sužaidusi daugiausiai rungtynių iš visų šešių komandų, tačiau per dvylika susitikimų iškovojo tik tris pergales ir su devyniais taškais turnyrinėje lentelėje lenkia tik Vilniaus „Geležinio vilko“ komandą.
 
Tai bus jau ketvirtosios „Energijos“ ir „Tigrų“ rungtynės šiame sezone - pirmame susitikime „Energija“ varžovus iš Kauno įveikė rezultatu 6:3, antrose - 10:1, o trečiose - 16:3.
 
„Komandos rezultatais pirmojoje sezono dalyje esu patenkintas, žaidimu – ne visada. Žaidėjai kartais nenusiteikia rungtynėms ir kokybės nebelieka, tačiau tam yra priežasčių. Intensyvus grafikas Baltarusijos aukščiausioje lygoje sekina žaidėjus emociškai, kurie sunkiai susikaupia prieš Lietuvos čempionato rungtynes. Mūsų tikslas nekinta, mes žaidžiame tik dėl pirmos vietos Lietuvoje. Tiesa, sezono pabaigoje bus vis sunkiau ir sunkiau kautis dviem frontais“,- portalui hockey.lt sakė „Energijos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Dejevas.
 
Tuo tarpu „Tigrų“ treneris Rimantas Sidaravičius kalbėjo apie trūkstamą žaidėjų motyvaciją.
 
„Komandoje trūksta motyvacijos ir susikaupimo. Yra tikrai gerų žaidėjų, tačiau nėra noro. Jei taip ir toliau į čempionatą žiūrėsime pro pirštus, nieko gero nebus. Tad, vaikinams reikia susiimti ir atsakyti į kai kuriuos klausimus sau patiems“,- kalbėjo R.Sidaravičius.