Titulinis » Naujienos » Draugiškose "Geležinio vilko" rungtynėse Breste pasidalinta po pergalę

Draugiškose "Geležinio vilko" rungtynėse Breste pasidalinta po pergalę

2016-02-18
LRM "Geležinis vilkas" informacija
 U-10 amžiaus grupės "Geležinio vilko" ledo ritulininkai viešėjo Breste, kur sužaidė dvejas draugiškas rungtynes su vietos bendraamžiais.
 
Pirmąjį susitikimą rezultatu 6:3 laimėjo baltarusiai, o antrąjį po baudinių serijos 8:7 – vilniečiai. Šiose rungtynėse vilniečiai atsilikinėjo 4:6, bet sugebėjo pelnyti tris įvarčius be atsako ir išsiveržė į priekį. Šeimininkai rezultatą išlygino likus žaisti vos minutei, bet baudinių serijoje geriau sekėsi svečiams.
 
Jaunieji ledo ritulininkai draugiškas rungtynes žaidė ne per pusę aikštės, kaip įprasta NVLRL pirmenybėse, bet per visą.
 
Susitikimuose su Bresto ekipa "Geležinio vilko" komandai po 3 įvarčius pelnė A.Kuzmenka ir D.Božerockis, 2 S.Ignatavičius, po 1 D.Tatarinovičius ir N.Lebedevas. Beje, pastarasis žaidėjas revanšinėse rungtynėse įmušė lemiamą baudinį, leidusį pasiekti pergalę.
 
"Geležinio vilko" treneris A.Klimovecas trumpai papasakojo apie išvyką: "Visuomet naudinga žaisti su pajėgiais varžovais. Šie susitikimai parodė, kad žengiame teisingu keliu. Ypač nudžiugino jaunųjų žaidėjų ryžtas antrosiose rungtynėse, kuomet atsilikinėdami dviem įvarčiais parodėme charakterį ir sugebėjome po baudinių serijos išplėšti pergalę."