Titulinis » Naujienos » D.Pliskauskas lieka Anglijoje – lietuvis žais „Phantoms“ klube

D.Pliskauskas lieka Anglijoje – lietuvis žais „Phantoms“ klube

2013-12-19
Sportas.lt informacija
Ilgametis Lietuvos ledo ritulio rinktinės narys Darius Pliskauskas keičia klubą Anglijoje. Antradienį buvo paskelbta, kad jis palieka Slau „Jets“, o trečiadienį pasirodė pranešimas, jog lietuvis nuo šiol rungtyniaus Piterboro „Phantoms“ klube.
 
Į „Phantoms“ iš „Jets“ persikėlė ir žaidžiantysis treneris Slava Koulikovas bei vartininkas Kamilas Jarina.
 
„Darius ir Kamilas tikrai bus svarbūs komandos nariai. Manau, kad pasipildę šiais žaidėjais mes galime įgyvendinti prieš sezoną užsibrėžtus tikslus. Tikimės, kad Darius komandoje debiutuos jau šį savaitgalį, o Kamilas į ekipos gretas turėtų įsilieti gruodžio 26-ą dieną“, - kalbėjo S.Koulikovas.
 
Anksčiau buvo skelbiama, kad D.Pliskauskas ir K.Jarina šį savaitgalį dar padės Slau „Jets“ klubui Anglijos „Premier“ lygoje, bet „Phantoms“ prašymu šiems žaidėjams buvo leista anksčiau palikti „Jets“ ekipą.
 
33-ejų metų D.Pliskauskas „Jets“ klube žaidė 2010 m. ir nuolat būdavo tarp rezultatyviausių komandos žaidėjų. Šiame sezone per 27 rungtynes lietuvis įmušė 25 įvarčius ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų.
 
Priminsime, kad „Jets“ klubui ir toliau atstovaus gynėjas iš Lietuvos Mindaugas Kieras. Naujuoju komandos kapitonu paskirtas M.Kieras per 27 šiame sezone sužaistas rungtynes įmušė 12 įvarčių ir atliko 18 rezultatyvių perdavimų.
 
„Jets“ (27 tšk.) Anglijos „Premier“ lygoje tarp 10 komandų užima 5-ą vietą, o „Phantoms“ (18 tšk.) rikiuojasi 9-as.