Titulinis » Naujienos » D.Kumeliauskas ir A.Bosas žiba naujojo sezono pradžioje

D.Kumeliauskas ir A.Bosas žiba naujojo sezono pradžioje

2016-09-06
sportas.lt informacija
 Anglijos „Premier“ ledo ritulio lygos sezonui besiruošiantys klubai jau pradėjo kovas „Iššūkio taurės“ turnyre, kuriame žaidžia ir keturi lietuviai.
 
Puikiai turnyrą pradėjo Arnoldo Boso ir Donato Kumeliausko atstovaujama Šefildo „Steeldogs“ komanda. „Steeldogs“ du kartus – 10:0 ir 11:2 – „nušlavė“ Blakburno „Hawks“ komandą, 7:5 nugalėjo Piterboro „Phantoms“ su Dariumi Pliskausku, o vėliau su ta pačia komanda sužaidė taikiai – 3:3.
 
D.Kumeliauskas per 4 žaistas rungtynes įmušė 4 įvarčius ir atliko net 7 rezultatyvius perdavimus, o A.Boso sąskaitoje per tiek pat rungtynių – 3 įvarčiai bei 5 rezultatyvūs perdavimai.
 
D.Pliskausko atstovaujama „Phantoms“ be minėtų rungtynių dar pasidalino po pergalę su Milton Keinso „Lightning“ ekipa – 4:1 ir 3:5. Lietuvis per 4 rungtynes įmušė 1 įvartį ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus.
 
Profesionalo karjerą Anglijoje pradėjo Ugnius Čižas. Jo atstovaujama Halo „Pirates“ komanda du kartus – 12:2 ir 16:2 – sutriuškino Bilingamo „Stars“, o vėliau pasidalino po pergalę – 3:2 ir 3:12 – su Telfordo „Tigers“.
 
Pirmųjų rungtynių su „Stars“ statistika nepateikiama, o per kitas trejas rungtynes U.Čižas įmušė įvartį ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Anglijos „Premier“ lygos sezonas prasidės jau šį savaitgalį.