Titulinis » Naujienos » D.Grikien pelnė 4 įvarčius, o „Lokiai“ nugalėjo sezoną baigusią „Fenikso“ ekipą (fotogalerija)

D.Grikien pelnė 4 įvarčius, o „Lokiai“ nugalėjo sezoną baigusią „Fenikso“ ekipą (fotogalerija)

2023-03-26
LMRL inf., Tito Pacausko nuotr.
 Sekmadienį Elektrėnų ledo arenoje vykusiose Lietuvos ledo ritulio mėgėjų lygoje (LRML) rungtynėse įspūdingą pergalę iškovojo Vilniaus „Lokiai“, kurie 8:3 (2:2, 5:0, 1:1) nugalėjo Vilniaus „Feniksą“ ir užbaigė jų sezoną.
 
Jau per pirmąsias 20 minučių buvo pelnyti net 4 įvarčiai: iš pradžių Tomas Jacevičius (10:45 min., rez. perd. Giedrius Misiūnas ir Karolis Kasperavičius) bei Nerijus Pranckus (11:46 min., rez. perd. T.Jacevičius) pasižymėjo po kartą ir išvedė „Feniksą“ į priekį, tačiau antroje kėlinio pusėje Dmitrijus Grikien (14:00 min.) ir Karolis Janušauskas (17:23 min., rez. perd. Karolis Rusinas) atstatė lygybę – 2:2.
 
Antrame kėlinyje „Lokiai“ surengė įspūdingą pasirodymą ir pelnė net 5 įvarčius: oi du kartus pasižymėjo D.Grikien (28:29 ir 38:14, rez. perd. K.Janušauskas) ir Karolis Rusinas (31:13 min. ir 36:19, rez. perd. K.Janušauskas), vieną įvartį įmušė Tadas Radvila (25:05, rez. perd. Karolis Rusinas) ir „Lokiai“ jau turėjo penkių įvarčių pranašumą – 7:2.
 
Trečiasis kėlinys buvo tik formalumas, kuriame ketvirtą savo įvartį šiose rungtynėse pelnė D.Grikien (46:28 min.) bei „Fenikso“ gretose pasižymėjo K.Kasperavičius (49:24 min., rez. perd. Nerijus Pranckus ir Tomas Jacevičius).
 
Visas rungtynes „Lokių“ vartus gynė vartininkas Paulius Plerpa, tuo tarpu „Fenikso“ - Tadas Ūselis.
 
Geriausiu rungtynių žaidėju „Lokių“ gretose pripažintas D.Grikien, o „Fenikso“ - Simas Kudarauskas.
 
 
„Lokiai“ per 10 rungtynių yra iškovoję 5 pergales ir su 13 taškų tarp septynių komandų žengia dešimti, tačiau iki reguliariojo sezono pabaigos jiems dar liko sužaisti dvejas rungtynes. Tuo tarpu „Feniksas“ per 12 susitikimų iškovojo 2 pergales ir su 6 taškais sezoną baigė septinti.
 
Artimiausios rungtynės LRML čempionate įvyks jau pirmadienį, kai susikaus „Trakų Galvė“ (19 tšk.) ir turnyrinės lentelės lyderiai „Bizonai-Ekobazė“ (22 tšk.).