Titulinis » Naujienos » Dėl nemokamų pakvietimų ir abonementų įsigijimo tvarkos klubams ir mokykloms

Dėl nemokamų pakvietimų ir abonementų įsigijimo tvarkos klubams ir mokykloms

2014-03-05
hockey.lt informacija
 Nacionalinė ledo ritulio lyga (NLRL), rengianti pasaulio ledo ritulio čempionatą, dovanoja visiems NLRL klubams ir Nacionalinės vaikų ledo ritulio (NVLRL) mokykloms, bei regioninių lygų organizatoriams po du kvietimus į visas pasaulio ledo ritulio čempionato balandžio 20-26 dienomis Vilniuje, „Siemens“ arenoje.
 
Sulaukėme daug paraiškų dėl pigesnių bilietų ledo ritulio mokyklose sportuojantiems vaikams ir jų tėveliams į pasaulio čempionatą, tad nustatėme tokią tokių bilietų įsigijimo į čempionatą tvarką:
 
1. Mokyklos susiorganizavusios ne mažesnei nei 10 ir ne didesnei nei 100 asmenų grupei perkant abonementus arba bilietus, gaus papildomai 60 proc. kvietimų tame pačiame sektoriuje (šie pakvietimai skirti vaikams, kad jie būtų kartu su tėveliais). PVZ.: Jei pirksite 10 abonementų ar bilietų papildomai gausite 6 nemokamus kvietimus iš viso susidarys 16 abonementų/bilietų.
2. Rezervuotas mokyklų sektorius abonementais - Nr.105 (jis bus puikiai matomas TV kamerų) ir bilietais - Nr. 406.
3. Mokyklų vadovai ar įgalioti asmenys patys turi susirinkti pinigėlius iš tėvų ir daryti vieną pavedimą į „Tiketą“, ne mažesniam nei 10 abonementų/bilietų sumai, virš 10-o abonemento/bilieto minimalus žingsnis kas 5 abonementai/bilietai (Pvz. 15 abonementų/bilietų + 9 pakvietimai arba  50 abonementų//bilietų + 30 pakvietimų) (negali būti 12 abonementų/bilietų, 18 ar 33...)
4. Prieš pirkdami viską susiderinkit su čempionato org. komiteto nariu ir spaudos atstovu Vaclovu Gedvilu, tel: +370 611 15758, vaclovas.gedvilas@hockey.lt
5. Ši galimybė galios iki 2014 03 31 d., vėliau laisvos vietos bus paleistos į viešą prekybą ir šios nuolaidos nebus taikomos. 
 
Čempionato org. komitetas turnyro metu išrinks originaliausiai Lietuvos rinktinę palaikiusią vaikų ledo ritulio mokyklą ar jos atstovus ir jai įteiks Lietuvos rinktinės marškinėlius su visų rinktinės narių parašais.
 
Pasaulio čempionato organizacinis komitetas