Titulinis » Naujienos » D.Bogdziulis rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pergalingo „HC Riga“ įvarčio

D.Bogdziulis rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pergalingo „HC Riga“ įvarčio

2014-08-28
sportas.lt informacija
Pergalingai Ufoje (Rusija) vykstančio pasaulio jaunimo ledo ritulio klubų čempionato grupių etapą baigė Rygos „HC Riga“ (Latvija) klubas su trimis lietuviais – Danieliumi Bogdziuliu, Pauliumi Gintautu ir Domantu Čypu.
 
B grupės ketvirtojo turo rungtynėse „HC Riga“ po atkaklios kovos 3:2 (1:1, 2:1, 1:0) įveikė Zalcburgo „Red Bull“ (Austrija) ledo ritulininkus.
 
Antrajame penkete žaidęs D.Bogdziulis rezultatyviu perdavimu prisidėjo prie pergalingo Rygos komandos įvarčio, kurį pelnė Rudolfas Maslovskis (38:55 min.), bei 2 kartus smūgiavo į varžovų vartus. Ketvirtajame penkete rungtyniavęs P.Gintautas atliko vieną smūgį į varžovų vartus, o to pačio penketo narys D.Čypas nepasižymėjo.
 
Likusius du įvarčius Rygos klubui pelnė Gatis Spruktas (19:24 ir 26:07), o Austrijos klubo gretose pasižymėjo Joachimas Ramoseris (18:58) ir Andreasas Ederis (30:14).
 
„HC Riga“ (6 tšk.) B grupėje užėmė 3-ią vietą ir tik dėl pralaimėtų tarpusavio rungtynių į priekį praleido MHL čempioną Maskvos „MHK Spartak“ (6 tšk.) klubą, kuris žais pusfinalyje.
 
Rygos komanda čempionatą baigs rugpjūčio 30-ą dieną, kai kovos dėl 5-os vietos su trečią poziciją A grupėje užėmusiu Chomutovo „Pirates“ (Čekija) klubu.