Titulinis » Naujienos » D.Bogdziulis prie KHL durų (pirmadienį - D.Bogdziulio klubo rungtynių tiesioginė transliacija)

D.Bogdziulis prie KHL durų (pirmadienį - D.Bogdziulio klubo rungtynių tiesioginė transliacija)

2013-09-08
hockey.lt informacija
 Sezoną pradėjęs Donecko „Molodaja gvardija“ (Ukraina) ledo ritulio klubas yra tarp MHL (Rusijos jaunimo lygos) čempionato Vakarų diviziono lyderių, o prie gero starto ženkliai prisidėjo lietuvis Danielius Bogdziulis.
 
19-metis lietuvis per pirmąsias dvejas klubo laimėtas rungtynes atliko du rezultatyvius perdavimus ir yra vienas geriausių komandoje pagal šį rodiklį. Lietuvio „plius minus“ rodiklis +3 yra geriausias ekipoje.
 
Per pirmąsias dvejas rungtynes „Molodaja gvardija“ Sankt Peterburge 4:1 (2:0, 2:1, 0:0) įveikė vietos „Dinamo“, o Rygoje tik po baudinių serijos 5:4 (3:1, 0:1, 1:2, 0:0, 1:0) nugalėjo „HC „Riga“ ekipą. Abiejose dvikovose D.Bogdziulis atliko po rezultatyvų perdavimą, o rungtynėse su Rygos klubu pelnė du įvarčius baudinių serijoje, vieną iš jų – lemiamą. Deja, tačiau MHL čempionate baudinių serijos įvarčiai į rungtynių statistiką neskaičiuojami.
 
Kaip sekasi D.Bogdziuliui Ukrainos klube pirmadienį, 19.30 val. KHL kanalu galės stebėti ir Lietuvos ledo ritulio aistruoliai. KHL kanalas „Molodaja gvardija“ rungtynėmis Donecke su Čerepoveco „Almaz“ klubu pradės transliacijas iš jaunimo lygos. KHL kanalą transliuoja daugumą Lietuvos kabelinių televizijų.
 
Beje, KHL rungtyniaujančios Donecko „Donbass“ pagrindinės komandos sudėtyje šansą pasirodyti turi ir lietuvis, mat pagal KHL nuostatus kiekvienose rungtynėse turi būti registruoti du jaunimo komandos nariai. D.Bogdziulis pagrindinės komandos marškinėlius jau pasimatavo.