Titulinis » Naujienos » D.Bogdziulis ir P.Gintautas mušė įvarčius, bet „HC Riga“ vėl patyrė nesėkmę

D.Bogdziulis ir P.Gintautas mušė įvarčius, bet „HC Riga“ vėl patyrė nesėkmę

2014-08-01
sportas.lt informacija
 Antrą nesėkmę Čerepovece (Rusija) vykstančiame draugiškame penkių Jaunimo ledo ritulio A lygos (MHL A) komandų turnyre Pavelui Beliajevui atminti patyrė Rygos „HC Riga“ (Latvija) klubas, kurioje peržiūroje dalyvauja net trys lietuviai – Danielius BogdziulisPaulius Gintautas irDomantas Čypas.
 
Trečiojo turo rungtynėse ketvirtadienį „HC Riga“ po permainingos kovos 4:6 (1:1, 1:3, 2:2) nusileido Sankt Peterburgo „Serebryanye Lvy“ ledo ritulininkams.
 
53-ią rungtynių minutę Latvijos klubas buvo išlyginęs rezultatą (4:4), bet netrukus „Serebryanye Lvy“ išsiveržė į priekį, o visi „HC Riga“ bandymai gelbėtis rungtynių pabaigoje buvo nesėkmingi.
 
Lietuvos ledo ritulininkai šiose rungtynėse buvo pastebimi – D.Bogdziulis įmušė pirmą komandos įvartį (16:37 min.) ir atliko rezultatyvų perdavimą, P.Gintautas pasižymėjo trečiuoju ekipos įvarčiu (47:54), o D.Čypas užsidirbo 2 baudos minutes.
 
Praėjusiame MHL A sezone „Serebryanye Lvy“ nepateko į atkrintamąsias varžybas, o „HC Riga“ nukeliavo iki aštuntfinalio.
 
Be jau minėtų komandų turnyre dalyvauja dar trys klubai iš Rusijos – Čerepoveco „Almaz“, Sankt Peterburgo „Dinamo“ ir Stupino „Kapitan“.
 
Paskutines turnyro rungtynes „HC Riga“ žais penktadienį su „Kapitan“ klubu.