Titulinis » Naujienos » D.Bogdziulio ir D.Čypo ekipa pralaimėjo po baudos smūgių

D.Bogdziulio ir D.Čypo ekipa pralaimėjo po baudos smūgių

2014-10-17
Sportas.lt informacija
Apmaudų pralaimėjimą Jaunimo ledo ritulio A lygoje (MHL A) patyrė Danieliaus Bogdziulio ir Domanto Čypo atstovaujama Rygos „HC Riga“ (Latvija) ekipa.
 
Ji svečiuose po baudinių serijos 3:4 (2:0, 1:1, 0:2, 0:1) nusileido Salzburgo „Red Bull“ (Austrija) komandai.
 
Rungtynių pradžia nieko blogo Latvijos ekipai nežadėjo. Sužaidus kiek daugiau nei 21 minutę „HC Riga“ pirmavo 3:0, o D.Bogdziulis rezultatyviu perdavimu buvo prisidėjęs prie trečiojo įvarčio.
 
Deja, per likusį rungtynių laiką „HC Riga“ ekipa nepasižymėjo, o „Red Bull“ ledo ritulininkai išlygino rezultatą ir išplėšė pratęsimą.
 
Pratęsimo metu nei viena ekipa nepasižymėjo, o komandos stojo mušti baudinių. Pirmasis varžovų vartininką nuginkluoti galėjo D.Bogdziulis, tačiau jo baudos smūgis buvo netikslus. Pergalę išplėšė „Red Bull“ žaidėjas Janas Gudečekas.
 
D.Čypas šiose rungtynėse nepasižymėjo.
 
D.Bogdziulis šiame sezone per 14 rungtynių įmušė 2 įvarčius ir atliko 4 rezultatyvius perdavimus, o gynėjas D.Čypas per 10 mačų pasižymėjo tik baudos minutėmis.
 
„HC Riga“ (20 tšk.) liko 8-oje Šiaurės-Vakarų diviziono vietoje, tuo tarpu „Red Bull“ ledo ritulininkai su 28 taškais tame pačiame divizione žengia penkti.