Titulinis » Naujienos » Darius Kasparaitis tęsia žygį Lietuvos rinktinės link

Darius Kasparaitis tęsia žygį Lietuvos rinktinės link

2016-02-28
"Hockey Punks" informacija
 Šiandien Vilniaus derbyje “Hockey Punks” surems lazdas su “Geležiniu Vilku”. Bet pagrindinis šių rungtynių akcentas – po daugiau nei metų pertraukos “Hockey Punks” marškinėlius vėl užsivilks legendinis Darius Kasparaitis.
 
43 metų gynėjas paskutinį kartą Nacionalinės ledo ritulio lygos NLRL pirmenybėse žaidė 2014 m. spalio mėn., kuomet sostinės komanda rezultatu 9:1 nugalėjo “Rokiškio” ledo ritulininkus
 
Tituluotasis veteranas dar porą sezonų pasirodęs šalies pirmenybėse turės teisę atstovauti už Lietuvą.
 
„Apie savo sportinę formą daug pasakyti negaliu, nes senokai jau dalyvavau oficialiose rungtynėse. Turbūt tik jų metu ir suprasiu. Komanda man jau pažįstama, be to prisidėjo keli žaidėjai, kuriuos žinau iš Lietuvos rinktinės varžybų.
 
Žinau, kad situacija turnyrinėje lentelėje tokia, kad „Hockey Punks“ reikalingos pergalės. Taip pat sakė man sakė, kad norėtų matyti mane kovo pabaigoje finalinio ketverto turnyre. Ar atvyksiu tuo metu, šiuo metu atsakyti negaliu.
 
Laukiu rungtynių. Tikiuosi, kad iškovosime pergalę“, - sako D.Kasparaitis.
 
Vienas rezultatyviausių „Hockey Punks“ žaidėjų, Lietuvos rinktinės kapitonas Mindaugas Kieras džiaugiasi, kad po metų pertraukos ant ledo sugrįžo žymiausias komandos žaidėjas.
 
„Malonu, kad meilė mūsų sporto šakai ir noras varžytis tebėra Dariaus mėgstamiausių užsiėmimų sąraše. Man be galo įdomu pamatyti, ką jis nuveiks Lietuvos čempionate. Komanda jo pasiilgo ir tikimės, kad fanai taip pat“, - teigia M.Kieras, kuris greičiausiai šios dienos rungtynėse su D.Kasparaičiu sudarys vieną geriausių gynėjų porų Lietuvos pirmenybių istorijoje.
 
Vilniaus „Hockey Punks“ NLRL reguliariajame čempionate siekia užsitikrinti ne žemesnę, kaip trečią vietą. Į kovo pabaigoje vyksiantį finalinį ketvertą papuls 4  komandos, tačiau paskutinė jų pusfinalyje turėtų žaisti su Elektrėnų „Energija“.
 
„Iš tikrųjų, tikslai šiemet maksimalūs. Tačiau nenorime bėgti priekyje traukinio. Norime tiesiog laimėti kiekvienas sekančias rungtynes. Panašu, kad pagaliau galėsime žaisti pilna sudėtimi,“ – kalba „Hockey Punks“ vadovas Šarūnas Kuliešius.
 
Šiandienos susitikimo pradžia “Pramogų Arenoje”– 19 val. Bilietai – arenos kasoje. Organizatoriai pataria atvykti jų įsigyti anksčiau, kadangi prieš pat rungtynes susidaro eilės prie kasos.