Titulinis » Naujienos » Darius Kasparaitis: „gal bus Kasparaičių penketukas ant ledo?“

Darius Kasparaitis: „gal bus Kasparaičių penketukas ant ledo?“

2014-11-13
hockey.lt informacija
 Antradienį dieną Majamyje (JAV) ledo ritulininko Dariaus Kasparaičio šeimoje gimė sūnus. Nacionalinės ledo ritulio lygos prezidento, Vilniaus „Hockey Punks“ koomandos gynėjo šeimoje tai jau ketvirtasis vaikas. D.Kasparaitis kartu su Lisa Carrol turi šešerių metų dvynukes Liv ir Lilly, ketverių metų sūnų Marley.
 
Jauniausias šeimos vaikas Milesas Adamas didelių rūpesčių tėvams nesukėlė.
 
„Gimdymas praėjo gerai, be jokių problemų. Esame labai patenkinti kartu su žmona naujagimiu“,- hockey.lt portalui telefonu pasakojo D.Kasparaitis.
 
„Kai turi tiek vaikų, ar tai trečias, ar ketvirtas vaikas, jau jokio skirtumo. Rūpintis reikia visais ir tai darau su malonumu. Tad Milesas Adamas man papildomų rūpesčių nesukels. Būsime didelė graži šeima“,- geros nuotaikos neslėpė D.Kasparaitis.
 
Šiais metais Darius jau sužaidė vienerias rungtynes Lietuvos čempionate ir kryptingai keliauja link tikslo žaisti už Lietuvos rinktinę. Tam dar reikia Lietuvos čempionate sužaisti du sezonus.
 
„Gali visko būti. Tiesa, dar reiktų pasistengti, mat trūksta dviejų berniukų, tačiau gal kada ir išvysime Kasparaičių penketuką ant ledo“,- paklaustas apie galimybę pamatyti Kasparaičių penketuką rungtyniaujantį kartu su šypsena sakė D.Kasparaitis.
 
D.Kasparaitis iš viso turi jau penkis vaikus. Dukra Elizabeth iš pirmosios santuokos gyvena netoli tėčio, tad Darius ir su vyriausia dukra matosi dažnai.