Titulinis » Naujienos » Darius Kasparaitis: „Fabrikas oficialiai uždaromas!”

Darius Kasparaitis: „Fabrikas oficialiai uždaromas!”

2017-05-17
hockey,lt informacija
 Trečiadienį 12:18 val. JAV laiku Majamyje gimė Parkeris Kasparaitis, garsaus lietuvio ledo ritulininko Dariaus Kasparaičio sūnus.
 
Šiek tiek daugiau nei 3 kilogramų svorio kūdikis jau penktasis Dariaus ir švedės Lizos Carrol vaikas, trečiasis berniukas. D.Kasparaitis turi dukterį iš pirmosios santuokos, tad lietuviui tai jau šešta atžala.
 
Laimingas tėtis šiuo metu yra kartu su mama ligoninėje ir nestokoja sau įprasto šmaikštumo.
 
„Viskas, fabrikas uždarytas, daugiau vaikų nebus. Mama jaučiasi puikiai, sūnus irgi, tėtis laimingas. Sūnus bus puolėjas, kaip gynėjui truputį trūksta ūgio“ – trumpai telefonu svetainei hockey.lt sakė D.Kasparaitis.
 
Šeima jau anksčiau žinojo, jog laukiasi berniuko, o prieš gimdymą žinomas ledo ritulininkas sakė, kad „dabar bus visa ledo ritulio komanda – penki žaidėjai ir treneris“.
 
Beje, D. Kasparaitis ilgai siekė savo tikslo sužaisti bent vienerias rungtynes už Lietuvos ledo ritulio rinktinę pasaulio čempionate ir ši svajonė gali išsipildyti kitų metų balandį Kaune. Asociacija „Hockey Lietuva“ jau metus oficialiai skelbia, kad sieks teisės rengti 2018-ųjų metų pasaulio ledo ritulio čempionato IB divizioną laikinojoje sostinėje, o sprendimas, kur vyks šis čempionatas, bus paskelbtas tarptautinės ledo ritulio federacijos (IIHF) kongrese penktadienį.
 
Beje, Lietuvos ledo ritulio aistruoliai D.Kasparaitį su Lietuvos rinktinės marškinėliais pamatys dar anksčiau. Lapkričio 10-12 dienomis Klaipėdos „Švyturio“ arenoje pirmą kartą Lietuvoje bus surengta keturių komandų „Baltijos iššūkio taurė 2017“, kurioje žais trijų Baltijos valstybių ir viena organizatorių nuožiūra pakviesta rinktinė. D.Kasparaitis hockey.lt svetainei patvirtino, jog atvyks į šį turnyrą ir gins Lietuvos garbę. Tai būtų gera proga išmėginti savo jėgas prieš pasaulio čempionatą.