Titulinis » Naujienos » D. Seppeninas: „Jei gaučiau daugiau žaidybinio laiko, jaudulio gal visai nebūtų“

D. Seppeninas: „Jei gaučiau daugiau žaidybinio laiko, jaudulio gal visai nebūtų“

2015-02-17
LRK "Žalgiris" informacija
 Vos šešerias rungtynes šį sezoną sužaidęs vartininkas Daniilas Seppeninas buvo vienas svarbiausių paskutinės „Žalgirio“ pergalės kalvių. Jis, atrėmęs 96,9 procentus varžovų metimų, pasiekė asmeninį karjeros rekordą.
 
„Labai pagelbėjo komanda, kad pasiekčiau tokį rezultatą. Ypač gynyboje. Kita vertus, gal ir pats šiandien į aikštę ėjau žymiai labiau pasitikėdamas savo jėgomis. Jaučiausi pakankamai užtikrintai“, – sakė vos trečiojo „Žalgirio“ vartininko statusą turintis D. Seppeninas, kurio CV puošia ir žaidimas Estijos jaunimo rinktinėje.
 
„Nežinau, kaip būtų, jei „Žalgiryje“ gaučiau daugiau žaidybinio laiko. Gal tada jaudulio visai nebūtų“, – kukliai spėliojo žalgirietis.
 
„Paskutinėse rungtynėse prieš „Belgorodą“ varžovus mes lenkėme dviem aspektais – visų pirma, fiziniu pasiruošimu ir, visų antra, tokių rungtynių patirtimi. Iki reguliariojo sezono pabaigos liko nedaug, todėl būtina išlaikyti tokią pačią koncentraciją tam, kad užimtumėme ketvirtą vietą ir turėtumėme aikštės pranašumą pirmajame atkrintamųjų varžybų rate. Sunku būtų tikėtis, kad Vakarų konferencijos ketvirtfilnalyje žaisime ne su „Zelenogradu“.
 
D. Seppeninas su komanda jau yra Rusijos Sarovo mieste, kur ruošiasi dar dviems reguliariojo sezono susitikimams su „Raketos“ klubu.