Titulinis » Naujienos » B.Haake: „čempionate jaunimo komandai atsiveria puikios galimybės“

B.Haake: „čempionate jaunimo komandai atsiveria puikios galimybės“

2014-03-26
hockey.lt informacija
 Lietuvos aštuoniolikamečių ledo ritulio rinktinė (U-18) pasaulio čempionate demonstruoja kokybišką ledo ritulį ir kloja tiesų kelią apdovanojimų link.
 
Iškovojusi dvi gražias pergales prieš kroatus ir Nyderlandų atstovus, lietuviai sulauks lemiamų išbandymų meto.
 
Po poilsio dienos trečiadienį. Lietuvos rinktinė ketvirtadienį stos į kovą su Pietų Korėjos komanda, kurui formaliai turėtų būti šio diviziono favoritė, mat ji į grupę atkeliavo nukritusi iš A diviziono B grupės.
 
Lietuvos rinktinei padėjęs pasiruošimu metu vyrų rinktinės strategas Berndas Haake portalui hockey.lt teigė, jog „komanda atrodo gerai, žaidžia kietą žaidimą ir kol kas džiugina savo pasirodymu“.
 
„Pasiruošimo metu sakiau, kad labai svarbu disciplina, kuri ir yra sėkmės garantas. Rokas Bazys gavo rankos traumą pasiruošimo metu dėl to, jog buvo nesusikaupęs ir patyrė smūgį. Negalima žaisti atsipalaidavus, reikia koncentruotis į žaidimą“,- sakė B.Haake.
 
Paklaustas, apie raktą į pergalę likusiose rungtynėse, o ypač artėjančioje dvikovoje su P.Korėja, treneris buvo tiesus: „Gera gynyba, greiti perdavimai ir geras fizinis pasiruošimas. Azijos šalių komandos yra labai greitos, tad teks paprakaituoti, norint kovoti su nedidelio ūgio, tačiau greitais varžovais“.
 
Lietuvos ir P.Korėjos rungtynės – ketvirtadienį, 18.30 val. Lietuvos laiku.