Titulinis » Naujienos » Berndas Haake Amerikoje išgirdo P.Rulevičiaus pasiryžimą žaisti rinktinėje

Berndas Haake Amerikoje išgirdo P.Rulevičiaus pasiryžimą žaisti rinktinėje

2014-02-02
hockey.lt informacija
 Jungtinėse Amerikos Valstijose viešintis Lietuvos ledo ritulio rinktinės treneris Berndas Haake kelionę pradėjo nuo susitikimo su Lietuvos rinktinės kandidatu Pijumi Rulevičiumi.
 
Susitikęs su ledo ritulininku, B.Haake stebėjo lietuvio rungtynes, kurias Gryn Bėjaus Šv.Norberto koledžas laimėjo 11:1, o P.Rulevičius pelnė įvartį.
 
„Pijus sužaidė geras rungtynes, jis yra geras čiuožėjas, turi gerą smūgį. Žaidžia kietai, nuolat atakuoja varžovus kūnu. Komanda gera, manau, ji turėtų laimėti NCAA studentų lygos III diviziono čempionatą“,- hockey.lt svetainei sakė B.Haake.
 
Pijus žaidžia kairiajame atakos krašte viename puolimo trejete kartu su komandos kapitonu centro puolėju Brandonu Hoogenboomu.
 
P.Rulevičius į Lietuvą turėtų atvykti likus savaitei iki pasaulio ledo ritulio čempionato Vilniuje ir tai tikisi padaryti atidėjęs kelis egzaminus, kadangi kaip tik balandį vyks egzaminų sesija.
 
Lietuvis studijuoja komunikacijos mokslus, kurie metams kainuoja 40.000 dolerių.
 
B.Haake iš Lietuvos atvežė nedidelę dovanėlę ledo ritulininkui.
 
Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris ar stebės vienerias Pijaus rungtynes Gryn Bėjuje ir po jų persikraustys į Naująjį Džersį, kur stebės dvejas Dainiaus Zubraus rungtynes pirmadienį su Kolorado „Avalanche“ ir penktadienį su Edmontono „Oilers“ ledo ritulininkais. Su D.Zubrumi rinktinės treneris tikisi aptarti puolėjo žaidimo rinktinėje niuansus.