Titulinis » Naujienos » "Baltų ainiai" pristabdė "Juodupę"

"Baltų ainiai" pristabdė "Juodupę"

2015-02-15
hockey.lt informacija
 Atkakliose Nacionalinės ledo ritulio lygos rungtynėse Rokiškyje Juodupės „Juodupė“ priešinosi Kauno „Baltų ainiams“ iki paskutinės rungtynių minutės, tačiau patyrė pralaimėjimą rezultatu 4:6 (0:1, 1:3, 3:2).
 
„Juodupė“ nesugaudė šeštą pergalę iš eilės iškovojusių varžovų antrajame kėlinyje, kuriame kauniečiai įgijo lemiamą persvarą.
 
Trečiąjį kėlinį juodupėnai pradėjo įvarčiu mažumoje, kai pasižymėjo Aurelijus Kriščiūnas (41:01) ir buvo galima tikėtis šeimininkų pastangų lyginti rezultatą. Tačiau Remigijus Guoga dviem įvarčiais atstatė saugų atstumą nuo varžovų - 6:2.
 
„Juodupė“ bandė gelbėtis rungtynių pabaigoje, bet jau buvo per vėlu. Sergejaus Obožino ir Ernesto Trukšnio įvarčiai leido sušvelninti skirtumą, tačiau tai rungtynių baigčiai įtakos nebeturėjo.
 
Kauno klubas ramus dėl savo dalyvavimo finaliniame ketverte. „Baltų ainiams“ didelės įtakos neturės ir tai, jog juos aplenkti dar gali „Lokiai – Poseidonas“. Mat abi šios komandos greičiausiai ir sudarys pirmąjį finalinio ketverto pusfinalį.
 
„Juodupė“: E.Trukšnys 2, A.Kriščiūnas, S.Obožinas po 1 įvartį.
„Baltų ainiai“: R.Guoga 3, Ž.Girdžius, D.Žiūkas, J.Čiugajus po 1 įvartį.