Titulinis » Naujienos » „Baltų ainiai“ įveikė „Rokiškį“ ir įsitvirtino antrojoje pozicijoje

„Baltų ainiai“ įveikė „Rokiškį“ ir įsitvirtino antrojoje pozicijoje

2015-02-14
hockey.lt informacija
 Nacionalinės ledo ritulio lygos čempionate šeštadienį Rokiškyje vietos „Rokiškis“ nesugebėjo sugadinti nuotaikos svečiams iš Kauno ir pralaimėjo rungtynes „Baltų ainiams“ rezultatu 5:12 (2:4, 1:3, 2:5).
 
Šeimininkai „nesilaikė“ svetingumo tradicijų ir bandė priblokšti svečius staigiais įvarčiais. Jau 2 minutę „Rokiškis“ išsiveržė į priekį ir Kauno klubui teko atsakyti tuo pačiu. 18 rungtynių minutę rezultatas dar buvo 2:2, tačiau du įvarčius dar pirmajame kėlinyje pelnę „Baltų ainiai“ negrįžtamai pabėgo į priekį.
 
Antrajame kėlinyje kauniečiai dar labiau padidino rezultatą ir po dviejų kėlinių turėjo 4 įvarčių pranašumą.
 
Pasimetę rokiškėnai nerado galimybių perlaužti rungtynių eigą, o tuo sėkmingai naudojosi „Baltų ainiai“. Trečiojo kėlinio viduryje skirtumas išaugo iki 7 įvarčių ir komandos ėmė žaisti savo malonumui.
 
„Baltų ainiai“ iškovojo penktą pergalę iš eilės ir dar labiau sustiprino šansus iškovoti antrąją vietą reguliariajame sezone.
 
„Rokiškis“ dar išsaugojo viltis patekti į finalinį ketvertą, tačiau per likusias penkerias rungtynes reikia ne tik du kartus įveikti 7 taškais daugiau turinčią, ketvirtojoje pozicijoje žengiančią „Juodupę“, bet ir rinkti taškus rungtynėse su Vilniaus „Ober – Haus“, „Hockey Punks“ bei Elektrėnų „Lokių – Poseidono“ klubais.
 
„Rokiškis“: A.Rukšėnas, K.Falkas, Ž.Grunevas, S.Sakaitis, T.Jasinevičius po 1 įvartį.
„Baltų ainiai“: R.Guoga 6, J.Čiugajus 3, D.Žiūkas 2, J.Miklaševičius 1 įvartis.